Β’ Εθνική: Επιστρέφει από τον Βόλο με βαριά ήττα με 4-0 αλλά και… χωρίς φύλλο αγώνος η Ροδόπη ’87

Η ομάδα της Ροδόπης ’87 γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στον Βόλο, αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί την προσπάθεια και την εμφάνισή τους. Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι Κομοτηναίες επιστρέφουν χωρίς… φυλλο αγωνα.

Οπως αναφέρουν από την Ροδόπη, «η διαιτητής του παιχνιδιού Βόλος- Ροδόπη 87 δεν παρέδωσε φύλλο αγώνος στις φιλοξενούμενες… με ότι αυτό και αν συνεπάγεται από την άκρως ερασιτεχνική συμπεριφορά της…». Για αυτό και δεν υπάρχουν στοιχεία από πλευράς Ροδόπης.

Οι Κομοτηναίες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο αλλά δέχθηκαν το πρώτο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα σε αντεπίθεση στο 41′ από την Παπαδοπούλου. Στο β’ μέρος η πανέξυπνη Ντραγκοβιτς που περιορίστηκε αρκετά από τις φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση της Κοκκίνη και με πλασέ στο 60′ έκανε το 2-0.

Τα κορίτσια της Κομοτηνής δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ χωρίς να το καταφέρνουν σε αντίθεση με τις γηπεδούχες που σε αντεπιθέσεις στο 83′ με την Νάνου και στο 88′ με την Νεννε διαμόρφωσαν το τελικό και αρκετά βαρύ 4-0, το οποίο χαρακτηρίζεται πάντως ως «μαγική εικόνα».

Τα κορίτσια της Ροδόπης πλέον συνεχίζουν με αδιάφορα παιχνίδια και μέσα στον Απρίλιο θα αντιμετωπίσουν τους Λέοντες, με την προπονήτρια της Ροόπης Βίκυ Περιβολοπούλου να φίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν όλες οι νεαρές παίκτριες του συλλόγου.