Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με την ΑΕΛ (15:30, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει την ΑΕΛ για την 27η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη εδώ και καιρό έχε μείνει εκτός μάχης στην κούρσα της πρωτιάς, αλλά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα εκτός έδρας (1-1), σε ένα παιχνίδι με άρωμα… Super League.

2. Η ΑΕΛ θέλει επίσης τη νίκη για να διατηρήσει τις όποιες πιθανότητες να φτάσει τη Βέροια στα εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με Αναγέμνηση Καρδίτσας εκτός έδρας (2-3) και Πιερικό εντός (1-0), αμφότερες στις καθυστερήσεις.

3. Η ΑΕΛ είναι στην 2η θέση με 53 βαθμούς σε 24 αγώνες, 8 πόντους κάτω από τη Βέροια που έχει 61 αλλά με ένα παραπάνω παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι στην 5η θέση με 40 βαθμούς, κάτω από τη Νίκη Βόλου που έχει 41 με ένα ματς παραπάνω.

4. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ξάνθη είχε υποστεί βαριά ήττα με 4-0 στο Αλκαζάρ, στην αναμέτρηση που σταμάτησε το σερί τον επτά νικών με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο και ξεκίνησε η… κατρακύλα.

5. Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Ξάνθη στην αναμέτρηση, αφού αυτή τη φορά κοινοποιήθηκε η αποστολή σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς. Οι επιλογές του Κώστα Ανυφαντάκη.

6. Αντίθετα με λιγότερα προβλήματα θα επιστρέψει στα Πηγάδια ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Οι επιλογές του Κομοτηναίου τεχνικού.

7. Μέχρι και πριν τη σέντρα την αναμέτρησης θα υπάρχει προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι. Όλες οι λεπτομέρειες.

8. Η αναμέτρηση έχει τηλεοπτική κάλυψη καθώς θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ 3.

9. Θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και LIVE από το ThrakiSportS, με ενημέρωση και από τα άλλη γήπεδα.

10. Οριακό φαβορί σύμφωνα με τους μπούκερς είναι η ΑΕΛ, με το διπλό να είναι στο 2.90. Ο άσος είναι στο 3.05 ενώ η ισοπαλία στο 3.00, σε απόλυτα ισορροπημένες αποδόσεις.

11. Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του είναι οι Δημητριάδης (Καστοριάς) και Αϊνάλης (Μακεδονίας) και 4ος ορίστηκε ο Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής).