Πέντε τριπλέτες και δύο παρατηρητές από την Θράκη ορίστηκαν στα εθνικά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο

Εχουμε που έχουμε έλλειψη διαιτητών στις τρεις ΕΠΣ της Θράκης, ήρθαν και συνολικά πέντε ορισμοί τριπλετών συν δύο παρατηρητών το προσεχές Σαββατοκύριακο στα εθνικά πρωταθλήματα για να… δέσει το γλυκό (και να χρειαστούν αλχημείες σε ορισμένες περιπτώσεις για να μπορέσουν να βγουν προγράμματα από τις ΕΠΣ).

Ο Μανώλης Ταπαντζάς της ΕΠΣ Θράκης ορίστηκε παρατηρητής στον αγωνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι οφ της Super League 1 ενώ ο Ανδρούτσος από τον Έβρο θα βρεθεί ως παρατηρητής στον αγωνα Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, για την Γ’ Εθνική.

Από εκει και πέρα, στον ίδιο αγώνα διαιτητές θα είναι οι Τομαράς, Διονίδης και Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης, ενώ στο μεγάλο ντέρμπι της Δόξας Δράμας με τον Νέστο Χρυσούπολης η τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους Δρακίδη, Κεχαγιά και Σπαρταλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ορισμός υπάρχει και στην Super League 2 αφού στον αγωνα Αλμωπός Αριδαίας – Καβάλα θα διαιτητεύσει ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Τζιοτζιο και Καραγιάννη.

Τέλος για την Γ’ Εθνική Γυναικών, στον αγώνα Σουφλί – Καβάλα θα σφυρίξουν οι Κελεσίδης, Κεκου και Τανανάκη της ΕΠΣ Θράκης ενώ στο Αλεξανδρουπολίτικο ντέρμπι Εθνικός – Ποντιακός οι Παπάς, Στρατούδης και Κωστόπουλος της ΕΠΣ Έβρου.