Super League 2: Mετά από διετή αποχή πρεμιέρα με πεντάρα για τους νέους του ΑΟΞ κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Κ20 του ΑΟΞ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ20 το οποίο διεξάγεται μετά από σχεδόν μια διετία.

Η Ξάνθη ήταν καταπληκτική στο β’ μέρος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, με μια μείξη νέων αλλά και εφήβων που διακρίθηκαν φέτος στο πρωτάθλημα της Super League K17 και επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 5-0.

Ο Αναστασιάσης στο 31’ με σουτ έκανε το 1-0, με την Ξάνθη σε είκοσι λεπτά να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0. Ο Δραμινός Αλαγκιοζίδης με πλάσε έκανε στο 55’ το 2-0, ο Καρυπίδης στο 62΄το 3-0 και ο Αϊβαλή που μπήκε αλλαγή έκανε στο 70’, και 75’ το 5-0.

Διαιτητής ο Μαμσάκος της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Δανδανόπουλο και Ομέρ Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

AO ΞΑΝΘΗ (Αποστολίδης): Νικολακούλης, Θωμάϊ, Καλαϊτζής, Τυριάκης, Ιωσηφίδης, Καραγιαννίδης, Αναστασιάδης, Μετετζίδης (60’ Δεληγιαννίδης), Καρυπίδης (70’ Τσάκαλος) , Χότσκα (60’ Μητρούσης), Αλαγκιοζίδης (60’ Αϊβαλή).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Κολέτσας (46′ Σουλτανιάν), Σολομωνίδης, Νιανιός, Τζήκας, Λαμπρογιώργος, Κιζίλτζας, Χατζηανδρέας, Τάλκα, Σύρπης, Ζαφειρόπουλος,  Φαρμάκης