Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον Ηρακλή (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Ηρακλη για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη προέρχεται από δύο συνεχόμενα 0-0 κόντρα σε Θεσπρωτό εκτός και Καβάλα εντός έδρας, έχοντας μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη στο Καυτανζόγλειο που θα της επιτρέψει να ελπίζει στην ανατροπή της κατάστασης και την κατάκτηση της πρωτιάς.

2. Ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα-σοκ με 0-1 από τα Τρίκαλα, ενώ και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές έμεινε χωρίς τρίποντο, με ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ Β’ εκτός και Καρδίτσα εντός. Τελευταία του νίκη ήταν πριν 4 αγώνες με 4-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

3. Η Αναγέννηση Καρδίτσας σκόρπισε με 5-2 τη Βέροια στη χθεσινή εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική, αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στην Ξάνθη αν κερδίσει, να μειώσει τη διαφορά στους 8 από την κορυφή. Η Βέροια έχει 45 σε 19 αγώνες, ενώ 2η είναι η ΑΕΛ με 42 σε επίσης 19 αγώνες. Η Ξάνθη και η Καρδίτσα έχουν 34 σε 18 αγώνες.

4. O Hρακλής βρίσκεται στην 7η θέση με 26 βαθμούς σε 19 αγώνες, όσους έχει ο ΠΑΟΚ Β’ και ο Αλμωπός. Ωστόσο, η ομάδα της Αριδαίας έχει ένα παιχνίδι παραπάνω.

5. Με απουσίες ανακοινώθηκε η αποστολή της Ξάνθης για το Καυτανζόγλειο, άλλες λόγω τραυματισμού και άλλες απροσδόκητα. Η 20μελής αποστολή του ΑΟΞ με ένα κλικ εδώ.

6. Απουσίες έχει και η ομάδα του Ηρακλή, που όπως ανακοίνωσε αντιμετωπίζει και προβλήματα κορονοϊού, που προέκυψαν από τα τελευταία τεστ της ομάδας. Η 20μελής αποστολή των «κυανόλευκων» με ένα κλικ εδώ.

7. Πλούσια είναι η προϊστορία των ομάδων, με την Ξάνθη να έχει κερδίσει τον Ηρακλή στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις. Τον Γενάρη του 2016 επικράτησε με 2-0 στα Πηγάδια, το Γενάρη του 2017 με 0-1 στο Καυτανζόγλειο, ενώ επίσης τον Γενάρη του 2018 με 3-1 και πάλι στα Πηγάδια. Όλες οι αναμετρήσεις για την Super League.

8. Το ThrakiSportS θα βρίσκεται παρών στο Καυτανζόγλειο να σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στην αναμέτρηση. Η αναμέτρηση θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX.

9. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να βρεθούν και φίλαθλοι της Ξάνθης για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, όπως άλλωστε έγινε και στα περισσότερα φετινά παιχνίδια, ειδικά στη συμπρωτεύουσα κόντρα σε ΠΑΟΚ Β’ και Απόλλωνα Πόντου.

10. Ελαφρώς φαβορί παρουσιάζεται μέχρι αυτή την ώρα ο ΑΟΞ στις στοιχηματικές εταιρίες, με το διπλό να βρίσκεται στο 2.50, τον άσο στο 2.92, ενώ η ισοπαλία κοστολογείται στο 2.95.

11. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους Δίπλαρη και Βογιατζή, επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.