ΕΣΠΕΘΡ: Πέρασε και από την Ορεστιάδα ο αήττητος Ερμογένης Ξάνθης

Το εμπόδιο του ΑΟ Ορεστιάδας ξεπέρασε σχετικά εύκολα ο Ερμογένης Ξάνθης, παραμένοντας αήττητος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι του κόουτς Παρασκευόπουλου ξεκίνησαν καλά στο πρώτο σετ και προηγήθηκαν με 10-13, ενώ αύξησε το σκορ στο 16-23, κάνοντας το 0-1 με 18-25.

Ο Ερμογένης αύξησε ακόμη περισσότερο την απόδοση του με αποτέλεσμα στο δεύτερο σετ από το 8-11 να αυξήσει τη διαφορά σε 8-15. Το σύνολο του Γιώργου Σταυρόπουλου προσπάθησε να επανέλθει στη διεκδίκηση του σετ αλλά το 0-2 έγινε με 18-25.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τον Ερμογένη Ξάνθης να είναι καταιγιστικός κάνοντας το 4-9 στην αρχή του, σημειώνοντας τελικά το 0-3 με 16-25, παίρνοντας ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο, συνεχίζοντας αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά δεύτερος στη βαθμολογία λόγω της αφαίρεσης 4 βαθμών που έχει δεχθεί από την ομοσπονδία.

Τα σετ: 18-25, 18-25, 16-25

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Σταυρόπουλος) Ελμαζούδης, Σταυρόπουλος , Λευκέλης, Νεραντζίδης, Γκαιντατζής, Γκρουζαλίδης, Κυραζλής (Λ)/ ,Μποκαλίδης, Τονίδης

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Δημήτρης Παρασκευόπουλος): Ματθαίος, Γρηγοράκης, Ντουντουλάκης, Μετγιάζης, Ρετζέπης, Σούρτσε/ Νασιόπουλος (Λ), Τσατσούλας (Λ), Λαντζουράκης