Super League: Από τον Πλατέλλα ξεκίνησε η γκολάρα της χρονιάς στα «ντόρτια» του Ιωνικού, τριάρα ο Άρης, διπλό ο Αστέρας

Ολοκληρώθηκαν τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της Super League την Τετάρτη 23/2.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι για την 22η αγωνιστική, ο Αστέρας Τρίπολης του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς πέρασε με 0-2 από τη Λαμία, ανεβαίνοντας και πάλι στην 6η θέση του οδηγεί στα πλέι οφ, χάρη στα γκολ των Μπαράλες στο 34′ και Ριέρα στο 37′.

Ο Άρης στο ντεμπούτο του Μπούργκος στον πάγκο κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ατρόμητο στο «Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική. Ο Μανσίνι στο 45+2′ και 58′ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά με δύο γκο, ενώ ο Ιτούρμπε στο 83′ υπέγραψε το τελικό σκορ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι επίσης για την 17η αγωνιστική, καταιγιστικός ήταν ο Ιωνικός στο ντέρμπι παραμονής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς τον συνέτριψε με 4-0. Από τα πόδια του μέχρι πρότινος αρχηγός του ΑΟΞ Βαγγέλη Πλατέλλα ξεκίνησε το μαγικό τέταρτο γκολ στο φινάλε, αφού με ωραία κομπίνα μετά από κόρνερ πάσαρε στον Βαλεριάνο, αυτός βρήκε με μια τον Ντάλσιο που έστειλα τη μπάλα στο παραθυράκι του Κόσαρη για το 4-0. Τα πρώτα τρία γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος με τους Κιάκο στο 8′ και 18′ και Μάντζη στο 32′ να καθαρίζουν από νωρίς το ματς.