ΕΣΠΕΘΡ: «Θύελλα» οι γυναίκες του ΑΟ Ορεστιάδας! Νίκησαν στις Φέρες και παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας

Σημαντική νίκη επί της Θύελλας Φερών πέτυχε ο ΑΟ Ορεστιάδας και παρέμεινε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ.

Σε μια ωραία αναμέτρηση, όπου για δυο σετ ήταν ντέρμπι, εξελίχθηκε το παιχνιδι στις Φέρες.

Οι “πράσινες” του Γιάννη Ανδρέαδη μπήκαν καλύτερα στο πρώτο σετ, ανοίγοντας τη διαφορά από νωρίς και παρα την προσπάθεια της Θύελλας Φερών να πλησιάσει, το κατέκτησαν με 20-25.

Τα κορίτσια του Χρήστου Τσιαμίτα στο δεύτερο σετ μπήκαν σαφώς καλύτερα, πιέζοντας τον ΑΟ Ορεστιάδας, με τις φιλοξενούμενες τελικά να είναι καλύτερες στα σημεία και να κάνουν το 0-2 με 24-26.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε στα μέτρα του ΑΟ Ορεστιάδας, ο οποίος έχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρος του επέβαλε από νωρίς το ρυθμό του και έτσι έφτασε στην φαινομενικά εύκολη νίκη κλειδώνοντας το σετ στο 18-25.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 24-26, 18-25)

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ (Χρήστος Τσιαμίτας): Πανή, Τσαμπάνη, Μαργιόλα, Παπαθεοδώρου, Κοκκινομάτη, Βαρβατζίκη, Κουνδουράκη, Κατσιπτσάκη, Λάλοβιτς, Κουνδουράκη Βλ.
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: (Γιάννης Ανδρέαδης): Γεωργάντα, Γουγούση, Θεοδωρίδη, Καμίδη, Καραγκιοζίδη, Κεμανετζή, Μπαρμπούδη, Μπιμπούδη, Παλερά, Τσομπανίδη, Φράγκου, Χατζή