Super League: ΣΟΚ στην εκπνοή – Η Ξάνθη έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς σε… νεκρό χρόνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο 1-1 έμεινε η Κ17 του ΑΟΞ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, καθώς παρότοι οι θρακιώτες κρατούσαν σφικτά το πολύτιμο 1-0 στα χέρια τους, ισοφαρίστηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα τους ξεγλίστρησε άδικα το τρίποντο.

Η ομάδα της Θράκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 6ο λεπτό, με τον Τηλαβερίδη, ενώ στο 44ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης σημάδεψε ξανά το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα στο 55ο λεπτό, όταν μετά απο κλέψιμο ο Αγοραστός έσπασε υπέροχα και ο Δεληγιαννίδης με ωραίο τελείωμα σκόραρε για το 1-0.

Ενώ τα πράγματα έδειχναν νίκη της Ξάνθης, ο αδιάφορος βαθμολογικά ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την ισοπαλία με γκολ του Βλέτσα στο 90ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε ο Άρης έχει 39 βαθμούς, η Ξάνθη 36 και πιθανώς όλα θα κριθούν στην Θεσσαλονίκη στο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τους Ξανθιώτες να θέλουν νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία και να περιμένουν την τελευταία τους αγωνιστική νίκη επί του αδιάφορου Παναιτωλικού και ήττα στου Αρη από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντερμπι της Θεσσαλονίκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Μητρούσης, Βαρσάμης (75′ Γιαρμαντζίδης), Θωμάι, Ζαχαρής, Τσελεμπάκης, Τηλαβερίδης (75′ Μεσίνης), Ζεκιράι, Αγοραστός (80′ Τσολακίδης), Δεληγιαννίδης, Νικολαίδης (85′ Λουλούδης)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Καραφυλλιάς, Μίνης, Κύργιος, Φλώρος (77′ Πάκος), Παύλου, Τσίτσας (77′ Γκούρας), Βλέτσας, Λώλης (68′ Μύρογλου), Ζωγράφος, Νίτας (58′ Καφενζής), Σάλο (58′ Λυκόπουλος)