Η αφιέρωση του Κυριγκόλ στον αδικοχαμένο φίλο του στην Κέρκυρα και το μήνυμα για τον Άλκη

Το 13ο τέρμα στο πρωτάθλημα και το πρώτο του αγώνα στην Ορεστιάδα στο 12′ πέτυχε με καταπληκτικό σουτ ο Γιώργος Κυριζάκης το οποίο και αφιέρωσε στον αδικοχαμένο φίλο του στην Κέρκυρα Γιώργο Μουζακίτη.

Ο 22χρονος Γιώργος εδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αλλά η μάστιγα που «θερίζει» τον νίκησε. Ήταν γιος του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Κέρκυρας, Γιάννη Μουζακίτη (Χατζούρη) πάλεψε αρκετά χρόνια, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του, αλλά και όλους τους Αυλιώτες, με την ΕΠΣ Κέρκυρας, να αναβάλλει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τρεις μέρες.

Μάλιστα η ημέρα ήταν περίεργη για τον Κυριζάκη, γιατί μια τα επεισόδια στον αγώνα, μια η μάχη που δίνει ο Σισμανίδης, μια η δολοφονία του Άλκη δεν μπόρεσε να χαρεί την νίκη τίτλου του Ιπποκράτη.

Μάλιστα σχολίασε στο ThrakisportS την δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη:

Αυτα τα πράγματα στον αθλητισμό δεν πρέπει να γίνονται σε καμιά περίπτωση αλήθεια !!! Το ποδόσφαιρο δημιουργήθηκε για να ενώνει και όχι να παίρνει ζωές μικρών παιδιών … Κρίμα πραγματικά!!!
Τα πράγματα έχουν πάρει πολύ διαφορετική τροχιά από αυτό που ονομάζουμε όλοι μας ποδόσφαιρο και οπαδισμο … Όλοι οι άνθρωποι είναι ακριβώς το ίδιο και ο καθένας ξεχωριστά έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει οποία ομάδα θέλει … Είναι αδύνατον να πιστέψω αυτό που συνέβη και εύχομαι στην οικογένεια του Άλκη τα θερμά μου συλλυπητήρια και σε όλους τους οικείους του… Εύχομαι να μην υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό γιατί όταν μια μάνα χάνει το παιδί της είναι σαν να χάνει την ζωή της !!! Καλό παράδεισο Άλκη και Γιώργο