Super League: Ασταμάτητη η Κ17 της Ξάνθης έφυγε στο 90′ με Τσελεμπάκη σε ένα… «χορταστικό» διπλό από τον Βόλο!

Μεγάλο διπλό μέσα στο Βόλο πήρε η Κ17 του ΑΟΞ με το χορταστικό 2-3, πανηγυρίζοντας την 7η νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια (φώτο από talentabout).

Η Ξάνθη κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα, καθώς στο 15′ ο Δεληγιαννίδης με ωραίος σουτ σημείωσε το 0-1, ενώ το 0-2 ήρθε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με αυτογκόλ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα λίγο πριν το φινάλε, αφού είχαν μειώσει αρχικά στο 63′, ενώ στο 82′ πέτυχαν το 2-2, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς για τον διαφαινόμενο βαθμό.

Ωστόσο οι Ξανθιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 2-3 με τον Τσελεμπάκη στο φινάλε του αγώνα, παίρνοντας το σπουδαίο τρίποντο στη μάχη για το φάιναλ 4, που θα κριθεί τις επόμενες αγωνιστικές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Φάκης (Διχρης – Μιχος) της ΕΠΣ Λάρισας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης – Δημητριάδης): Νικολακούλης, Ζαχαρής, Θωμάι, Μητρούσης, Βαρσάμης, Τσελεμπάκης (89′ Ανηπαρόπουλος), Ζεκιράι, Τηλαβερίδης (85′ Γιαρματζίδης), Δεληγιαννίδης (85′ Λουλούδης), Αγοραστός (67′ Μεσίνης), Νικολαΐδης (67′ Τσολακίδης).