Super League 2: Φώναξε επιτέλους γκολ η Ξάνθη στο 90+5′ αλλά… πήρε έναν βαθμό με τον Ολυμπιακό!

Όλα τα λεφτά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τη Ξάνθη ήταν οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων σημειώθηκαν τα δύο γκολ και διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. Η Ξάνθη σκόραρε μετά από 4 ματς χωρίς γκολ αλλά αυτό ήταν σημαντικό απλά για να πάρει έναν βαθμό.

Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τους ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού και Ξάνθης να αναλώνονται σε δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, όμως, ήταν όλα τα λεφτά. Στο 90+4 ο Ξενιτίδης τροφοδότησε τον Κωστή έξω από την περιοχή της Ξάνθης κι εκείνος με ένα ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκε να αγκαλιάζουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στην επόμενη φάση με κεφαλιά του Θυμιάνη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Καρβάλιο (62′ Κωστή), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος (83’ Σαπουντζής), Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Σουρλής, Πινακάς (71′ Ντόη).

Ξάνθη: Ίτσο, Πολίμος (73′ Ουνγιαλίδης), Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Παπάζογλου, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά (88′ Διαμαντόπουλος), Γκόμεζ, Τσέλιος (73′ Γκινσάρι), Δόρης (83′ Θυμιάνης), Δεληγιαννίδης.