Στην Β’ Κύπρου ο Γιάννης Γκούμας αντικαθιστώντας τον Κατσαρό πρώην παίκτη στην Θράκη!

Ο Γιάννης Γκούμας μετά το πέρασμα του από τον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων και νωρίτερα ως βοηθός στην Ξάνθη των Ράινερ Μάουερ και Νίκου Κεχαγιά, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερμή Αραδίππου, αντικαθιστώντας τον παλιό μεσοεπιθετικός της ΠΑΕ Θράκη το 2005 Γιάννη Κατσαρό.

Ο Κατσαρός που φέτος το καλοκαίρι φλέρταρε για τον πάγκο της Αλεξανδρούπολης και της ΑΕ Διδυμοτείχου εκτός των άλλων πριν συνεχίσει στον Ερμή Αραδίππου, για ένα τετράμηνο αρχικά ως βοηθός και μετά ως head coach, εκτός της ομάδας της Αλεξανδρούπολης που δυστυχώς διαλύθηκε, έκανε καριέρα σε αρκετές ομάδες όπως οι Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός και προπονητή στις ακαδημίες του Ηρακλή, Ηλυσιακό και ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής (κατέκτησε το EURO στην Πορτογαλία το 2004), ήδη προπόνησε την νέα του ομάδα, που βρίσκεται στην 6η θέση και στο -4 από την κορυφή της Β’ Κύπρουμε αγώνα λιγότερο.

Η ανακοίνωση του Ερμή Αραδίππου για την αποχώρηση του Γιάννη Κατσαρού: Η Διοίκηση της Ομάδας μας γνωστοποιεί την λύση της Συνεργασίας της με τον Ελλαδιτη Προπονητή Γιάννη Κατσαρό και του εύχεται καλή συνέχεια στην καρριέρα του.Τον ευχαριστούμε δε για την εώς τώρα προσφορά του στον Ερμή μας.
Για όσους δεν γνωρίζουν η δεν θέλουν να γνωρίζουν και πάντα <περνούν> πρός τα έξω τον ευθύ και χειμαρρώδη χαρακτήρα του Προέδρου μας,ο Πρόεδρος μας πολλές φορές έχει δώσει ο ίδιος ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν στόχους για τη δουλειά τους και για την ζωή τους (γιατί πάνω απο όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ).
Ετσι έγινε και με την περίπτωση του Ελλαδίτη Προπονητή κ.Γιάννη Κατσαρού .
Μετά την λύση της Συνεργασίας με τον κ.Ανδρονίκου ο Πρόεδρος μας έδωσε απλόχερα την ευκαιρία στον κ.Γιάννη Κατσαρό να προσπαθήσει να δείξει τις γνώσεις του και τις ικανότητες του ώς Πρώτος Προπονητής.
Τους 4 αυτούς μήνες ο κ.Γιάννης Κατσαρός δούλεψε σκληρά και με επαγγελματισμό και εφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα που χρειαζόταν η ομάδα αρχικά ,όμως με την πάροδο του χρόνου λόγω της μεγάλης πίεσης (που δημιουργήθηκε απο την υψηλή ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας ,οπως και απο το <ειδικό βάρος της ιστορίας και της φανέλλας του Ερμή μας)ήρθε η φθορά με αποτέλεσμα τα αρνητικά αποτελέσματα σε κρίσιμα μάτς.
Επρεπε λοιπόν να αλλάξει κάτι για το καλό της ομάδας.Ετσι σε χθεσινοβραδυνή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου μας και του κ.Γιάννη Κατσαρού αποφασίσθηκε η λύση της εν λόγω συνεργασίας.
Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας ο κ.Κατσαρός μας μεταβίβασε τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο μας για την ευκαιρία που του δόθηκε.
Ο κ.Κατσαρός έφυγε σαν ένας καλός φίλος απο την Ομάδα μας και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες.
Εις το επανιδείν.
Απο αύριο ξεκινάει μια νέα ημέρα για την ομάδα μας με την έλευση του νέου μας Προπονητή.
Η επιτυχία του και η άνοδος της ομάδας μας ειναι μονόδρομος και θα στηριχθεί καθημερινά απο όλους μας 100%
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!

Η ανακοίνωση πρόσληψης του Γιάννη Γκούμα: Ο Πρόεδρος της Ομάδας μας κ.Λούκας Φανιέρος επέλεξε τον εκλεκτό για τον πάγκο της Ομάδας μας!! Ο νέος προπονητής μας απο σήμερα το βράδυ(πριν λίγο έπεσαν οι υπογραφές) είναι ένας άνθρωπος που δέν χρειάζεται συστάσεις!! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
Είναι ο Ελλαδίτης Γιάννης Γκούμας (φωτο)
(24.5.1975),Πρώην αρχηγός του Παναθηναικού ως ποδοσφαιριστής(1995-2009 277 συμμετοχές),Διεθνής Ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελλάδος (45 συμμετοχές),οπου με αυτήν στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και Προπονητής στις Εθνικές Ομάδες Κ18,Κ19,Κ21 της Ελλάδας για 7 χρόνια(2014-2021)!!
Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος μας για να οδηγήσει την ομάδα μας εκεί που ανήκει!!Στην 1η Κατηγορία!!
Απο αυριο πιάνει δουλειά με την πρώτη προπόνηση στον Ερμή μας!!
Ο κ.Γιάννης Γκούμας δήλωσε πριν λίγο στην σελίδα μας τα εξής:
< Ευχαριστώ τον κ.Φανιέρο που μου επιστεύτηκε την θέση του Προπονητή σε ένα Ιστορικό Σωματείο όπως ο Ερμής.Για μένα η νεα αυτή συνεργασία ειναι μια τεράστια πρόκληση στην Προπονητική μου Καρριέρα!! Με πολύ δουλειά ,σωστή οργάνωση και πειθαρχία πιστεύω στο τέλος θα πάρουμε την άνοδο στην 1η κατηγορία, γιατί οπως έχω δεί και μελετήσει την ομάδα εχει ποιοτικό ρόστερ.Οι φιλάθλοι μας να γνωρίζουν οτι καθημερινά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την Ομάδα!!>
ΚΩΟΥΤΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
ΕΡΜΗΣ=ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!