Super League: Τεσσάρα με ανατροπή και δεύτερη θέση για την Κ17 της Ξάνθης επί της ουραγού Λαμίας

Εύκολη νίκη με 4-1 επί της ουραγού Λαμίας όπως και αναμενόταν πήρε για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στον Βορρά η ομάδα κ17 της Ξάνθης και έπιασε προσωρινά στην 2η θέση τον Άρη που αγωνίζεται την Κυριακή με τον Βόλο.

Όπως γράφει η xanthi-sport από όπου και η φώτο, η Ξανθιώτικη ομάδα μετά το 0-6 του α’ γύρου και το 3-0 επί του ίδιου αντιπάλου στην 12η αγωνιστική, έφτασε στην τρίτη επιτυχία με τον ίδιο αντίπαλο μετά το τελικό 4-1, έχοντας και δοκάρι στο 69′ με τον Νικολαΐδη.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν δυνατά αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν αφού δεν είχαν ψυχραιμία λίγο πριν την τελική προσπάθεια. Η Λαμία προσπάθησε και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε, κυρίως στις κόντρα επιθέσεις και άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Νικολόπουλου στο 23′ κάνοντας το 0-1, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν την ουσία. Αρχικά στο 28′ με τον Θωμάι που με κεφαλιά έκανε το 1-1 και στο 45′ με τον Ζεκιράι να εκμεταλλεύεται την εκτέλεση φάουλ και με σουτ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Στο 65′ ο Αγοραστός με πλασέ έκανε το 3-1 και στο 78′ ο Δεληγιαννίδης από το σημείο του πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΟΞ αυτή με την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου εκτός έδρας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Δροσίνη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης – Δημητριάδης): Νικολακούλης, Μητρούσης (75′ Ανηπαροπουλος), Βαρσάμης, Θωμάι, Ζαχαρής, Μεσσίνης, Γιαρματζίδης (58′ Τσολακίδης), Ζεκιράι, Αγοραστός (75′ Τσελεμπάκης), Δεληγιαννίδης, Νικολαΐδης.

ΛΑΜΙΑ: Καραγεωργός, Ζαλοκώστας, Νικολακόπουλος, Βερρής, Κατσικάς, Γκλάβας, Ρήττας, Κλητοράκης, Καψαλιάρης, Καψής, Τσίτζηρας. Έπαιξαν και οι: Τσαμαλης, Γιοργκαλλι, Ράσα, Στασινός.