Γ’ Εθνική: Χωρίς τα αδέρφια Στοΐνοβιτς αλλά με σημαντικές επιστροφές η πρώτη αποστολή Φλώρου για τον… τελικό με τον Ορφέα

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι εξάποντο δίνει η Αλεξανδρούπολη, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά στην έδρα της και με νέα ψυχολογία, θα καταφέρει να επικρατήσει σε ένα πρωιμο τελικό του μαχητικού Ορφέα Ξάνθης που επίσης καίγεται για την παραμονή.

Ο νέος προπονητής της Αλεξανδρούπολης Μιχάλης Φλώρος που αντικατέστησε τον Ζόραν Στοΐνοβιτς θα έχει στην αποστολή 18 άτομα, αλλά πάρα πολλές σημαντικές απουσίες. Θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Νάσης και Τίτο Στοίνοβιτς, Γκαβανόζης, Θέμελης, Παπαγεωργίου, Σωτηράκης, Μαντζίρης, οι Βασιλακος και Πεταλωτής που αποχώρησαν από την ομάδα, ωστόσο επανέρχονται οι Παγωνίδης,Αμπραχαμιάν, Τσιτσεκίδης, Λίτσιος και ο τιμωρημένος Γκαϊδατζής.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι Παπαδόπουλος, Μπινόπουλος, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Τσιτσεκίδης, Γκαιδατζής, Μπαρμπαγιάννης, Σιδηρόπουλος, Σιώπης, Τσιεγγελίδης, Κων. Πατσιώρας, Αγγ. Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν, Χριστοφορίδης, Μαλτέζος, Παγωνίδης, Καρακασίδης, Ρουμπιές.