ΕΠΣ Έβρου: Η συγνώμη των Ριζίων για τα μεμονωμένα επεισόδια κατά του Σουφλίου

Έστω και μια βδομάδα μετά, συνεχίζεται το σήριαλ από το επεισοδιακό ματς κυπελλου ανάμεσα στα Ρίζια και τον Έβρο Σουφλίου, με τους γηπεδούχους να τοποθετούνται στην ανακοίνωση του Σουφλίου, θέλοντας να δώσουν τέλος στην ατυχή αυτή στιγμή και ζητώντας συγνωμη από την ιστορική ομάδα του Έβρου Σουφλίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ριζίων: Με αφορμή λοιπόν το παιχνίδι κυπέλλου Π.Α.Ε.Ρ – Έβρος Σουφλίου, θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να τοποθετηθούμε!!!

1) Πρώτα απ’όλα σαν Π.Α.Ε.Ρ. και σαν Δ.Σ καταδικάζουμε κάθε επεισόδιο και κάθε μορφή βίας στα γήπεδα από όπου και αν προέρχεται!!! Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνουμε για να εκλείψουν όλα αυτά από τα γήπεδα μας και να δούμε όλοι το ποδόσφαιρο όπως είναι, σάν παιχνίδι!!! Το επεισόδιο που σημειώθηκε στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, για το οποίο ζητάμε συγνώμη που δεν προλάβαμε να αποτρέψουμε!!!

2) Ο Έβρος Σουφλίου είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει εκπροσωπήσει τον νομό μας σε εθνικές κατηγορίες και ευχόμαστε να βρει γρήγορα τον δρόμο του και να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος!!! Η Π.Α.Ε.Ρ πάντα είχε άριστες σχέσεις με την ομάδα του Σουφλίου και θα συνεχίσει να έχει, ακόμα και αν κάποιοι προσπαθήσουν για το αντίθετο!!!!

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου κ. Λευτέρη Φεΐμη, για την περιπέτεια υγείας που περνάει και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του!!!