Ανάρρωσε και «σκότωσε» τον πρώην προπονητή του Σάββα Παντελίδη στο ντέρμπι της Λεμεσού ο Ντιγκινί

Το πρώτο γκολ του Νικολά Ντιγκινί μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους έκανε τη διαφορά για τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΛ των Σάββα Παντελίδη και Δημήτρη Παπαδόπουλου για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Οι γαλάζιοι ως τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 της συμπολίτισσας με κεφαλιά του Γάλλου επιθετικού στο 85’,  οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο στο δώδεκα λεπτά νωρίτερα, και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου (17:00).

Ο Ντιγκινί πήρε τ’ όπλο του μετά από εννέα ολόκληρους μήνες και βρήκε δίχτυα ξανά με αντίπαλο την ΑΕΛ. Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 18 Απριλίου 2021 και πάλι απέναντι στους γαλαζοκίτρινους.

Στο μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, αναφέρθηκε ο πρωταγωνιστής του Απόλλωνα στο ματς κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ, Νικολά Ντιγκινί. Όπως ανέφερε πέρασε δύσκολα, ενώ τόνισε ότι πάντα είναι όμορφο όταν επιστρέφεις στο γήπεδο μπροστά στον κόσμο σου.

Όσα δήλωσε ο Νικολά Ντιγκινί:

Αρχικά είπε: «Πέρασα δύσκολα και πάντα είναι όμορφο όταν επιστρέφεις στο γήπεδο μπροστά στον κόσμο σου. Πέρασα αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Κάναμε θεωρώ ένα σοβαρό παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Όταν έρθει η ώρα να δούμε τη ρεβάνς θα τη δούμε. Για την ώρα προέχει το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είδα τον Χάμπο να κάνει το σουτ και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να μπω στην πορεία της μπάλας. Ήμουν τυχερός, βρήκα τη μπάλα και την έστειλα στα δίχτυα».