Θερμό χειροκρότημα και στήριξη παρά την δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα από τους φίλους του ΑΟΞ στα Πηγάδια!

Η Ξάνθη πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα των τελευταίων δύο εβδομάδων με τα πολλά κρούσματα κορονοϊού και τις ελλιπείς προπονήσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 από την πιο έτοιμη Βέροια στα Πηγάδια.

Αυτό το αποτέλεσμα μάλιστα προβληματίζει ακόμα περισσότερο, καθώς ήρθε αμέσως μετά το επίσης βαρύ 4-0 από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, για μια Ξάνθη που μέχρι αυτά τα δύο παιχνίδια κυριολεκτικά δεν έτρωγε γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, οι περίπου 500 φίλοι του ΑΟΞ που βρέθηκαν στα Πηγάδια ελέω και των απαγορεύσεων για το 10% στα γήπεδα, χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα, ακόμα και με το δύσκολο αποτέλεσμα, δείχνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και πίστης στις δυνατότητες των παικτών του Νίκου Κεχαγιά, οι οποίοι ανταπέδωσαν το χειροκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΞ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν δευτερόλεπτο στο Xanthi FC Arena, ακόμα και τη στιγμή που το κρύο αυξανόταν και με το σκορ στο 0-2, παρότι η Ξάνθη δεν ενθουσίαζε στον αγωνιστικό χώρο.

Παρ’ όλα αυτά, δεν επικράτησε το ίδιο κλίμα μετά το τέλος του αγώνα και στα σόσιαλ μίντια του συλλόγου, με πολλούς φίλους του ΑΟΞ να ασκούν έντονη κρητική, «κράζοντας» τόσο στους παίκτες και την εικόνα που παρουσίασαν, όσο και στον Νίκο Κεχαγιά για τις επιλογές του.