Pre League: Διαιτησία και εκνευρισμός έφεραν την ήττα για τον Άθλο Ορεστιάδας από τον ανώτερο Αριστοτέλη

Σε μια αναμέτρηση με αρκετά νεύρα και ένταση ο Αριστοτέλης Σκύδρας κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας.

Ο Άθλος μπήκε τρομερά στην αναμέτρηση και με τρομερό μπλοκ προηγήθηκαν με 1-9 στο πρώτο σετ και επιβάλλοντας τον ρυθμό του έκανε το 0-1 με 21-25.

Στο τέλος του πρώτου σετ υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους, με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι δύο προπονητές, Θανάσης Στράντζαλης και Θεόδωρος Χουσίδης σε ολόκληρο το δεύτερο σετ, ενώ κατά τη διάρκεια του σετ αποβλήθηκε οριστικά από την αναμέτρηση και ο πρόεδρος του Άθλου, Γιώργος Τσολακίδης.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον Αριστοτέλη να παίρνει κεφάλι με 16-12. Ο Άθλος αντέδρασε έφερε το ματς στο 24-24, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία και να κάνουν το 1-1 με 29-27.

Με το διαιτητικό δίδυμο να έχει χάσει τον έλεγχο της αναμέτρησης και την ένταση να συνεχίζεται με την κερκίδα και τους αθλητές του Άλου, αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους και είχε ως αποτέλεσμα ο Αριστοτέλης να πατήσει το γκάζι, όντας καλύτερος, κάνοντας το 2-1, με 25-15 και το 3-1 με 25-11.

Ο Αριστοτέλης σημείωσε ακόμη μια σημαντική νίκη ανεβαίνοντας στην βαθμολογία, ενώ ο Άθλος έπεσε κάτω από την τριάδα.

Τα σετ: 21-25, 29-27, 25-15, 25-11

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θεόδωρος Χουσίδης): Στοϊλούδης, Αλεξάκης, Γκιγιέρμε, Ριζόπουλος, Καψαλιάρης, Φερείρα/ Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Τσολακίδης, Ράπτης