Διψούν για «εκδίκηση» οι φίλοι του ΑΟΞ για το καλοκαιρινό άδειασμα της Βέροιας

Την Βέροια αντιμετωπίζει ο ΑΟΞ το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου στα Πηγάδια, στο ντέρμπι κορυφής για την 15η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2 (17:00 LIVE ThrakiSportS).

H Ξάνθη θέλει να εκμεταλλευτεί το απόρθητο κάστρο της και να πάρει το τρίποντο κόντρα στην δυνατή ομάδα της Ημαθίας, ώστε την προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ακόμα και με δύο λιγότερα παιχνίδα, επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα μετά την άσχημη εμφάνιση στο Αλκαζάρ.

Πέρα από τα βαθμολογικά, ο ΑΟΞ θέλει να πάρει το τρίποντο κόντρα σε μια Βέροια που την είχε… αδειάσει στο προγραμματισμένο καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας, λειτουργώντας παντελώς αντιδεοντολογικά.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για φιλική αναμέτρηση στην Ξάνθη στις 4 Σεπτεμβρίου, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η ομάδα της Ημαθίας προγραμμάτισε νέο φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα και μέρα το αυτό της Ξάνθης.

Όπως είχε ενημερώσει ο τιμ μάνατζερ του ΑΟΞ Κώστας Τσαλίκης φανερά εκνευρισμένος από την εξέλιξη, με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια, η Βέροια ενημέρωσε μόλις 4 μέρες πριν την Ξανθιώτικη ΠΑΕ για την ματαίωση του φιλικού, με τους Θρακιώτες εν τέλει να κανονίζουν άρον άρον νέο φιλικό με τον Άρη Αβάτου.

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι της Ξάνθης που θέλουν κάποιου είδους… εκδίκηση και νίκη για την συμπεριφορά της Βέροιας και το άδειασμα απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης.

Μερικά από τα σχόλια τους στα σόσιαλ μίντια:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.