Super League 2: Στον πάγκο του Πιερικού πρώην προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας! Τέλος Θεοδοσιάδης – Παναγιώτου

Ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Βαζάκας που έχει περάσει και από τον Ορέστη Ορεστιάδας θα κάτσει στον πάγκο του Πιερικού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τη λύση συνεργασίας με τους προπονητές, Νίκο Θεοδοσιάδη και Μάριο Παναγιώτου ανακοίνωσε ο Πιερικός, μετά την κυριακάτικη ήττα στη Βέροια.

Στον πάγκο του Πιερικού θα βρίσκεται πλέον ο παλιός γνώριμος Γιώργος Βαζάκας αφού η διοίκηση επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, για την άμεση διαδοχή.

Ο Γρεβενιωτης τεχνικός δούλεψε στην ομάδα της Πιερίας και πριν περίπου 14 χρόνια, πανηγυρίζοντας άνοδο με τους μελανολευκους (είχε ξανά παίκτη τον Σάκη Παντελιάδη), έχοντας πολλές εμπειρίες σε πάγκους ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής.

Πλην του Ορέστη Ορεστιάδας μεταξύ άλλων εργάστηκε ακόμα σε Ολυμπιακό Βόλου (πρόσφατα εργάστηκε μόνο για πέντε παιχνίδια), Πανιώνιο, Τύρναβο, Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Αστέρα Βλαχιώτη, Ασπρόπυργο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανελευσινιακό, Καλλονή, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Τρίκαλα, Αχαρναϊκό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιωνικό, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Φωστήρα, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Χαλκηδόνα κ.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, o Πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας, με τους προπονητές Νίκο Θεοδοσιάδη και Μάριο Παναγιώτου. Παρά την εξαιρετική συνεργασία με το προπονητικό team, τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, υποχρεώνουν στη διακοπή της συνεργασίας αυτής. Τους ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους πορείας.

Επίσης, γνωστοποιούν στους φίλους της ομάδας και τους χορηγούς μας, πως οι κινήσεις αντικατάστασης στην τεχνική ηγεσία ήταν άμεσες, λόγω του αγωνιστικού προγράμματος που δεν επιτρέπει ολιγωρία. Νέος προπονητής του Πιερικού, είναι ο Γιώργος Βαζάκας, παλιός γνώριμος των φιλάθλων της Πιερίας, αφού φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου και διετέλεσε και προπονητής της ανδρικής ομάδας, στο πρόσφατο παρελθόν. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη μελανόλευκη οικογένεια μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία!».