Super League: Πήρε «Φωτιά» το ματς και νέο τρίποντο για Λουτσέσκου με τριάρα κόντρα στον ΟΦΗ

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Κηρτικοί βρήκαν δίχτυα στο 50′. όταν ο Μπαλογιάννης σούταρε, ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης απέκρουσε, αλλά ο Τσιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ο Φωτιάς αρχικά μέτρησε το γκολ που πέτυχε ο Τσιλιανίδης, αλλά μετά τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ πήγε στο VAR για να δει μια φάση που έγινε πριν το γκολ των Κρητικών.

Συγκεκριμένα, πριν την επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ζίβκοβιτς είχε βρεθεί στην περιοχή του ΟΦΗ, είχε κάνει το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα είχε βρει αρχικά στο πόδι του Βούρου και στη συνέχεια στο χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ, με τον Βασίλη Φωτιά να δείχνει λανθασμένα στην άσπρη βούλα.

Ο Κούρτιτς ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 0-1… 1-0! Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια και πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με τον Κούρτιτς στο 76′ και τον Σφιντέρσκι στο 84′.

Οι Θεσσαλονικείς προσπέρασαν προσωρινά την ΑΕΚ στην 2η θέση φτάνοντας τους 34 βαθμούς σε 17 αγώνες, ενώ η Ένωση είναι στους 33 σε 16 αγώνες. Ο ΟΦΗ έμεινε στην 6η θέση και τους 26 βαθμούς.