ΕΠΣ Έβρου: Στον Ιπποκράτη ο αρχηγός του Ατρόμητου Άβαντα, Παναγιώτης Φραγγουλίδης

Στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ατρόμητου Άβαντα, Παναγιώτης Φραγγουλίδης σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakisportS.

Στην απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού και πολύ ικανού ποδοσφαιριστή με καριέρα σε πολλές ομάδες προχώρησε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thrakisports ο Παναγιώτης Φραγγουλίδης αναμένεται να δώσει ποιότητα στην αμυντική γραμμή του συλλόγου τώρα που αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Έβρου.

Ο Φραγγουλίδης θα συναντήσει στον Ιπποκράτη τον προπονητή Μιχάλη Παπάζογλου με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ατρόμητο Άβαντα κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο από την Β’ στην Α’ Κατηγορία την περίοδο 2008-09. Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή των «γιατρών» μετά τον Γιώργο Κυριζάκη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ξεκίνησε από την ΠΑΕ Νίψα και μετά πήγε στον Ατρόμητο Άβαντα, στον ΑΟ Καππαδοκών, επίσης έπαιξε στον Έβρο Σουφλίου όταν ο σύλλογος αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική, μετά πάλι στον Ατρόμητο Άβαντα, στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, για τρίτη φορά στον Ατρόμητο Άβαντα και τώρα στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.