Το “αντίο” στον Αντώνη Χατζησταύρου από τον βολεϊκό κοσμό

Συλλυπητήρια εξέφρασε όλος ο βολεϊκός κόσμος για τον απροσδόκητο χαμό του Αντώνη Χατζησταύρου.

Συλλυπητήρια εξ΄εξέφρασαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Η ΕΣΠΕΘΡ, αλλά φυσικά και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοαφαίρισης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

“Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Αντώνη Χατζησταύρου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ του Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια στον Μ.Γ.Σ.Εθνικό και στη Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης.

Διετέλεσε πρόεδρος του Τ.Α.Α. του Μ.Γ.Σ.Εθνικού και μέλος της διοίκησης επί σειρά ετών. Ήταν μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Τραπεζικός υπάλληλος για δεκαετίες πρώτα στην Alpha Bank και αργότερα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου και συμπολίτη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 14:00 από τον ιερό ναό Αγίας Κυριακής”.

Το μύνημα της ΕΣΠΕΘΡ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης- Ανατολικής Μακεδονίας, εκφράζει την οδύνη και τη βαθιά του θλίψη και  για την απώλεια του Αντώνη Χατζησταύρου, ακούραστου εργάτη του Θρακιώτικου βόλεϊ, μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης και για χρόνια Πρόεδρο των επιτυχιών του Τ.Α.Α. του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης,  που τόσο απροσδόκητα “έφυγε” από την ζωή.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Αντώνη”

Το μήνυμα του Εθνικού:

“Η οικογένεια του Εθνικού είναι σοκαρισμένη στο άκουσμα της είδησης της απώλειας του Αντώνη Χατζησταύρου ενός ανθρώπου του Εθνικού, τον οποίο υπηρέτησε από πολλά πόστα, ως αθλητής του Εθνικού, παράγοντας και τα τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος του ΤΑΑ.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Χατζησταύρου”.

Το μύνημα από τη ΓΕΑ: