Super League 2: Βασικός κάτω από τα γκολπόστ μετά από μια πενταετία ο Γιώργος Τζελέπης

Για πρώτη φορά στην τρίτη του χρονιά στον Εργοτελη ο 22χρονος πλέον Κομοτηναίος τερματοφύλακας Γιώργος Τζελεπης ξεκινά ως βασικός, ωστόσο οι Ηρακλειώτες έχοντας πολλές απουσίες ητήθηκαν με 1-3 από την Ιεράπετρα του Στρατου Χιντζίδη.

Ο Τζελέπης λόγω της απουσίας του βασικού πορτιέρο Θεμη Τσέλιου (9 ματς βασικός και αδερφός του Ηλία Τσελιου που παίζει στον ΑΟΞ), ξεκίνησε από Νίκο Μπαδήμα κάτω από τα δοκάρια του Εργοτέλη, αλλά μόλις στο 2′ ο Αντερέγκεν με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 7’ ο Κωστανάσιος με κοντινό πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 36’ ο Βουό μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του Εργοτέλη πέτυχε με γυριστό σουτ το 1-2 νικώντας τον Τζελεπη και στο 64’ και πάλι ο Αντερέγκεν με πλασέ, έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Τζελέπη για το 1-3 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επιβλήθηκε στο Παγκρήτιο αυτής του Νίκου Μπαδήμα και την προσπέρασε στη βαθμολογία φτάνοντας τους 12 βαθμούς, σε 10 παιχνίδια, και στη 10η θέση, έναντι 11 του Εργοτέλη, σε 9 αναμετρήσεις, που υποχώρησε στην 11η θέση.

Αυτό ήταν το 2ο παιχνίδι του Τζελεπη με τον Εργοτελη όταν στο φινάλε της σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ως αλλαγή 4′ στο ματς με την Δόξα Δράμας. Τελευταίο ματς του Τζελεπη ως βασικός ένα ενηντάλεπτο ήταν πριν περίπου μια πενταετία στην νίκη 3-0 επί του Παναιγιαλείου στις 15/1/2017 και 5 μέρες πριν την αποχώρηση του Πανθρακικού από το τότε πρωτάθλημα της Football League.

Θυμίζουμε το 2016 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για τον Γιώργο Τζελέπη, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, μόλις σε ηλικία 16 ετών, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πανθρακικού για να γίνει μάλιστα ο νεαρός τερματοφύλακας στην ιστορία του πρωταθλήματος που παίρνει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του μεταπηδώντας στη γειτονική Ξάνθη ωστόσο στην διετία εκεί αγωνίστηκε μόνο στο πρωταθλημα Κ20. Φέτος ελπίζει να είναι η χρονιά του και να θυμίσει τον νεαρό γκολκίπερ που κατά το παρελθόν έδειξε ενδιαφέρον η ιταλική Ελλάς Βερόνα, η οποία μάλιστα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πανθρακικό, η διοίκηση του οποίου όμως είχε αρνηθεί.