Γ’ Εθνική: Μετά από μια διετία στις Φέρες επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη ο Τάσος Μπινόπουλος

Τα γκολπόστ της Ένωσης Αλεξανδρούπολης θα υπερασπίζεται και πάλι μετά από μια διετία στην Θράκη Φερών ο έμπειρος τερματοφύλακας Τάσος Μπινόπουλος.

Ο 33χρονος (γεννημένος στις 20/2/1988)  πορτιέρε θα συναντηθεί και πάλι με την παλιοπαρέα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δορουγιδένη, Καρακασίδη, Γκαϊδατζή, Γεωργαντζόπουλο και ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν με την νέα ομάδα της Αλεξανδρούπολης προ τριετίας.

Αναμένεται να αντικαταστήσει τον Άγγελο Συριτούδη που θα συνεχίσει στον Φοίνικα Νικήτης στην Χαλκιδική και να συμπληρώσει τον Κώστα Παπαδόπουλο που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν αποκλείεται να κινηθεί για έναν ακόμα τερματοφύλακα. Πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ πριν τις γιορτές αγωνίστηκε κόντρα στην Αλεξανδρούπολη, στην ήττα των Φερών με 1-0 για το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου

Ο Μπινόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Αλεξανδρούπολης, συνέχισε σε ΠΑΕ Θράκη, Ολυμπιακό Βόλου Β’, στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ Β’, στον ΑΓΣ Νέας Περάμου Αττικής, τον Ατρόμητο Άβαντα, τον Έβρο Σουφλίου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, την ΠΑΕ Νίψας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον οποίο αγωνίστηκε και ως επιθετικός στην δύσκολη περίοδο των Εβριτών στην Γ’ Εθνική.