Βαρύ πένθος στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης – Πέθανε ξαφνικά ο Αντώνης Χατζησταύρου

Βαρύ και αιφνιδιαστικό πένθος στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς το απόγευμα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αντώνης Χατζησταύρου, προδομένος από την καρδιά τουσε ηλικία μόλις 61 ετών.

Ο Αντώνης Χατζησταύρου, αγωνίστηκε ως αθλητής στην ομάδα βόλεϊ του Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια στον Μ.Γ.Σ.Εθνικό και στη Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης.

Διετέλεσε πρόεδρος του Τ.Α.Α. του Μ.Γ.Σ. Εθνικού και μέλος της διοίκησης επί σειρά ετών. Τραπεζικός υπάλληλος για δεκαετίες πρώτα στην Alpha Bank και αργότερα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου και συμπολίτη.

Είχε αποχωρήσει πικραμένος από τα κοινά του Εθνικού το τελευταίο διάστημα και προσφάτως είχε ασχοληθεί διοικητικά με την ομάδα χάντμπολ των Κυκλώπων, στην οποία ήταν μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίας Κυριακής.