ΕΠΣ Θράκης: Αλλάζει τόπο διεξαγωγής η παρουσίαση του προγράμματος του υποψηφίου προέδρου Μιχάλη Κακουλίδη

Αλλάζει για λόγους υγειονομικής προστασίας τόπο διεξαγωγής η εκδήλωση του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μιχάλη Κακουλίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις και το πρόγραμμά του το απόγευμα της Παρασκευής.

Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο Δημόκριτος, αλλά αποφασίστηκε να πάει σε μεγαλύτερη αίθουσα ώστε να μπορεί να προσέλθει ο κόσμος τηρώντας τα μέτρα. Πάντως δεν απομακρύνεται πολύ.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί στην μεγάλη αίθουσα του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης απέναντι από το σπαθί και δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς. Χρόνος διεξαγωγής της εκδήλωσης παραμένει η Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα.

«Αγαπητοί φίλοι, Σας προσκαλώ να τιμήσετε με την παρουσία σας την ενημερωτική εκδήλωση για το τοπικό ποδόσφαιρο που θέλουμε και να αξιολογήσετε τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Ροδόπης και την εξυγίανση της λειτουργίας της ΕΠΣ Θράκης», αναφέρει ο Μιχάλης Κακουλίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 19:00 αίθουσα Βιομηχανικού επιμελητηρίου στην ενημερωτική εκδήλωση για TO ποδόσφαιρο της Ροδόπης ٤٧ όψει των επερχόμενων εκλογών για την Διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης. Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν και θα συζητηθούν οι προτάσεις μας για την ανάπτυξη και την οργάνωση του τοπικού ποδοσφαίρου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣ Θράκης ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ"