Super League 2: Αναβλήθηκε και το μόνο ματς της 12ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο που δεν είχε αναβληθεί

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα – ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω Covid 19».

Αυτό αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, με την οποία αναβλήθηκε και το μοναδικό ματς της 12ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο που δεν είχε αναβληθεί.

Είχε προηγηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής η αξής ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι οι κάτωθι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 8.1.2022 αναβάλλονται λόγω Covid 19:
ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β – Α.Ο. Ξάνθη
Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος – Α.Ε.Κ. Β
»

Ακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι οι κάτωθι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 09/01/22 αναβάλλονται λόγω COVID-19.
Α ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΛ – ΑΟ Καβάλα
Απόλλων Λ. – Θεσπρωτός
Πανσερραϊκός – Πιερικός
ΠΟΤ Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΝΠΣ Βέροια – Απόλλων Πόντου
Β ΟΜΙΛΟΣ
Χανιά – Αστέρας Βλαχιώτη
ΑΠΣ Ζάκυνθος – Εργοτέλης ΓΣ 88
ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης
Αιγάλεω – Καλαμάτα
Ρόδος – Επισκοπή
Λεβαδειακός – Κηφισιά»

Ουσιαστικά μόνο ένα παιχνίδι διεξήχθη σε ολόκληρη την 12η αγωνιστική και αυτό μόνο για τον Νότιο Όμιλο, όπως συνέβη και την περασμένη Τετάρτη στην 11η αγωνιστική.

Πρόκειται για το ματς Καλλιθέα – Παναθηναϊκός Β. Ο Μανθάτης, με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δευτερης ομάδας των πρασίνων και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκκολου.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Καλλιθέα έφτασε τους 18 βαθμούς και έπιασε την Καλαμάτα, ενώ ο Παναθηναϊκός Β’, παρέμεινε στους 13 βαθμούς.