Pre League: Η Εβρίτικη παροικία της Καλαμάτας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την εκπρόσωπο του Έβρου

Ένα αξιοσημείωτο και παράλληλο ωραίο γεγονός θα σημειωθεί στην αυριανή πρεμιέρα των πλει οφ της Pre League Ανδρών.

ΑΟ Καλαμάτας και Άθλος Ορεστιάδας θα κονταροχτυπηθούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκοπό να πάρουν από νωρίς κεφάλι στη διαδικασία των πλέι οφ.

Μια αναμέτρηση η οποία έχει πλούσιο Εβρίτικο άρωμα, καθώς στον ΑΟ Καλαμάτας αγωνίζονται δύο Εβρίτες και άλλοι δύο αθλητές, οι οποίοι πέρασαν με απόλυτη επιτυχία από τις ομάδες του Έβρου και της Θράκης.

Οι δύο Εβρίτες, αποτελούν προϊόν των ακαδημιών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο Κώστα Δαλακούρας και ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης, οι οποίοι τίμησαν την ομάδα του Έβρου από τις μικρότερες ηλικίες μέχρι και τη μεγάλη κατηγορία, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες.

Το ρόστερ της Καλαμάτας έχει όμως και δύο αθλητές, που πέρασαν από τον Έβρο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο λόγος για το Νίκο Χριστόφα, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ΑΕ Κομοτηνής, ενώ πέρσι είχε συμφωνήσει με τον Άθλο Ορεστιάδας, αλλά το πρωτάθλημα δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά και τον Νίκο Παλέντζα, ο οποίος πέρασε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, βασικός αρωγός της ομάδας για την παραμονή τη χρονιά 2016-2017.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν και οι τέσσερις στο ThrakiSportS, στόχος τους είναι να οδηγήσουν την ομάδα της Μεσσηνίας στην άνοδο, βοηθώντας ο καθ’ ένας με την εμπειρία του και τις παράστασεις τους.

Το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του βόλεϊ στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου θα παρακολουθήσουν μια σπουδαία αναμέτρηση, επίπεδου Volley League, βάση ρόστερ και δυναμικότητας των δύο ομάδων.