Γ’ Εθνική: Επίσημη η αναβολή των αγώνων της Κυριακής, άγνωστο με ποιον τρόπο θα γίνει η συνέχεια

Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ επισημοποιηθηκε η απόφαση για αναβολή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της 9/1/22.

Η απόφαση ελήφθη «για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από τον COVID-19», επισημαίνεται στην απόφαση.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, από Δευτέρα θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη για να αποφασιστεί αν θα υπάρξουν και περαιτέρω αναβολές, ανάλογα με το επιδημιολογικο φορτίο.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν όταν έχουμε επανέναρξη, αυτή θα γίνει από το σημείο της διακοπής ή αν ηη αγωνιστική που αναβλήθηκε (ή οι αγωνιστικές) θα μπουν εμβόλιμα.

Πάντως για την ώρα δεν υπάρχει ανησυχία να μην προλάβει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αφού το πρόγραμμα που είχε εκδοθεί δεν περιελάμβανε καμία εμβόλιμη αγωνιστική.

Επιπλέον, από την στιγμή που δεν υπάρχει το καλοκαίρι φέτος Μουντιάλ δεν θα υπάρξει λογικά και υποχρέωση να έχει ολοκληρωθεί όλη η δράση μέχρι το τέλος Μαΐου, θα υπάρχει δηλαδή δυνατότητα παράτασης εφόσον χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι φέτος όπως και πέρυσι προβλέπει η προκήρυξη διαδικασία αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2 και ευχή όλων είναι να μην φτάσει αυτή να διεξάγεται μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όπως συνέβη το 2021.