Super League 2: Φλερτάρουν με Μήτρογλου δύο αντίπαλοι του ΑΟΞ στον Βόρειο Όμιλο, φήμες (και) για την Ξάνθη

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται ότι δεν είναι στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για την 11άδα του Άρη και έτσι είναι πολύ πιθανό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να βρεθεί σε νέα ομάδα.

Μάλιστα, λέγεται ότι δύο σύλλογοι της SL2 από τον Βόρειο Όμιλο έχουν κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν κρούση ώστε να συνεχίσει σε αυτές την καριέρα του.

Η μία είναι η Καβάλα, που έχει γραφτεί από την περασμένη εβδομάδα και τον διεκδικεί ελπίζοντας κυρίως στο γεγονός ότι ο «Μητρογκολ» έλκει την καταγωγή του από την Καβαλα.

Για τον Μήτρογλου κινείται όμως, σύμφωνα με θεσσαλικές εφημερίδες, και ο Ολυμπιακός Βόλου που αναζητεί λύση στην επιθετική αιχμή και σκοπεύει να κάνει κρούση.

Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επιθυμία του ίδιου του παίχτη, αν θα ήθελε δηλαδή μετά από μια τόσο σπουδαία καριέρα να συνεχίσει σε ομάδα της Β’ Κατηγορίας.

Λόγω του γεγονότος ότι και η ΠΑΕ Ξάνθη αναζητά πάντως ελεύθερο επιθετικό στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, διακριτικά παρακολουθεί και ο ΑΟΞ τις εξελίξεις.

Επισήμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε πολύ περισσότερο κάποια κρούση από την πλευρά της Ξάνθης, αλλά αν και εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Μητρογλου δεν θα είχε θέμα να έρθει σε ομάδα της SL2, τότε (και μόνο τότε) ίσως η περίπτωσή του αρχίσει να εξετάζεται στα Πηγάδια.

Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει κανένα θέμα, σε αντίθεση με Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου που έχουν κάνει οι ίδιες οι ομάδες διαρροές ότι ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσσο…