Κύπελλο Ελλάδος: Άνετα στους «8» ο Άκης Μάντζιος με διπλό στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ

Τη νίκη με 0-2 πανηγύρισε ο Άρης μέσα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο του δεύτερου επαναλητπικού της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς του 3-1 της Θεσσαλονίκης, πέρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Οι κίτρινοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το 90λεπτο, απενεργοποίησαν πλήρως τον ΟΦΗ στην επιθετική λειτουργία, ενώ χτύπησαν μέσω των αντεπιθέσεων στο δεύτερο μέρος. Μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάμα, η ομάδα του πρπώην τεχνικού του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου κυριάρχησε πλήρως και επιβραβεύτηκε με ένα ακόμα γκολ.

Ο Μπρούνο Γκάμα από την άσπρη βούλα πέτυχε το γκολ του Άρη, με το οποίο οι κίτρινοι πέρασαν από το Γεντί Κουλέ. Ο Μαρινάκης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα μέσα από την περιοχή χρησιμοποιώντας το χέρι στο 48ο λεπτό και ένα λεπτό μετά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Στο 81ο λεπτό οι κίτρινοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ. Ο Σάσα έκλειψε την μπάλα από τον Ντε Γκουζμάν στη μεσαία γραμμή, μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στον Μαυριτανό φορ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Βάτερμαν, πανηγυρίζοντας με ωραία πιρουέτα.