Η ΕΠΣ Ξάνθης στηρίζει τον ΑΟΞ αναβάλλοντας τους αγώνες της Α’ Κατηγορίας

Με την αναβολή των Σαββατιάτικων αναμετρήσεων για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης.

Έχοντας άμεσο σκοπό να υπάρξει η δυνατότητα να βρεθούν οι παίκτες, παράγοντες, προπονητές και φίλαθλοι των ομάδων στο Xanthi Arena και να στηρίξουν την προσπάθεια του ΑΟΞ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Καταλήγει χαρακτηριστικά ότι η 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

Αγαπητοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος μας ΑΟΞ αγωνίζεται εντός έδρας υποδεχόμενος τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα μας έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και πρέπει όλοι μας να υποστηρίξουμε τους προπονητές και ποδοσφαιριστές σε αυτό το παιχνίδι ώστε ο ΑΟΞ να συνεχίσει να είναι ψηλά και να επιστρέψει εκεί που ανήκει ανάμεσα στους κορυφαίους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης διαχρονικά είναι δίπλα στον ΑΟΞ και όποτε ζητηθεί, συνδράμει για συμπαράσταση στην μεγάλη ομάδα του Νομού.

Για αυτό το λόγο αναβάλλει τους αγώνες της Α’ κατηγορίας που ήταν να διεξαχθούν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου. Η 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες για την κατανόηση που δείχνουν τα σωματεία της Α’ κατηγορίας.