Γ’ Εθνική: Νίκος Γκαϊδατζής! Η … «νέα» μεταγραφή της Αλεξανδρούπολης (+photos)

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στην φετινή ανανεωμένη Αλεξανδρούπολη του Ζόραν Στοίνοβιτς είναι ο Νίκος Γκαϊδατζής.

Ο 27χρονος επιθετικός, φέτος αγωνίζεται σε μια διαφορετική θέση αφού μετακόμισε στην άμυνα και αγωνίζεται ως στόπερ με μεγάλη επιτυχία, παίζοντας μυαλωμένα αφού γνωρίζει πολύ καλά πως σκέφτεται ένας φορ. Ως άλλος Σταυρος Λαμπριάκος αφού αγωνιζόταν και αυτός την περασμένη δεκαετία στην Ξάνθη ως στόπερ αλλά και φορ, ο «Γκαι» όπως τον φωνάζουν στις ομάδες του τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά αγωνιζόμενος ως βασικός στην άμυνα στα 6 από τα 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος (φώτος Alexandroupoli fc).

Μάλιστα έχει χάσει μόνο τον αγώνα με τον Πανδραμαικό όπου η απουσία του στοίχησε στην ομάδα δεχόμενη 4 τέρματα. Θυμίζουμε στην θέση του στόπερ αγωνίστηκε με επιτυχια και επί θητείας του Γιώργου Δίγκα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολη στην Γ’ Εθνική και πάλι σηκώνοντας και ως αρχηγός το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.

Ο εορτάζοντας σήμερα Νίκος Γκαιδατζής γεννήθηκε στην 22/2/94 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Γκουτσίδη και Ουζουνίδη κατακτώντας με την ΕΠΣ Θράκης το πρωτάθλημα νέων το 2009. Συνέχισε στις ακαδημίες του Αστερα Τρίπολης, και ακολούθησαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3 θητείες), ο Εβρος Σουφλίου, η Δόξα Δράμας, η Προοδευτική, ο Πανθρακικός και εδώ και μια τριετία ανήκει στην Ένωση Αλεξανδρούπολης.