Super League 2: Απόδραση… ανόδου με διπλάρα στο Βόλο επί της Νίκης η Ξάνθη!

Τεράστια νίκη με 0-1 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης πέτυχε η Ξάνθης επί της Νίκης Βόλου με «χρυσό» σκόρερ τον αρχηγό Τάσο Παπάζογλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι Ξανθιώτες αν και δεν έπιασαν το μάξιμουμ της απόδοσής τους, με τον Ίτσο να σταματάει 2-3 πολύ καλές προσπάθειες των γηπεδούχων, κατάφεραν με την κεφαλιά του Παπάζογλου στο 78′ ύστερα από φάουλ του Γκισνάρι να… αποδράσουν με το τρίποντο από τη Θεσσαλία, που ήταν και το πρώτο της σεζόν σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Μάλιστα στο ημίχρονο εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας Τακίδη, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου τω γηπεδούχων ύστερα από την προσπάθεια του Γκινσάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς) με α’ βοηθό τον Θόδωρο Χαραλαμπόπουλο (ΕΠΣ Κιλκίς), β’ βοηθό τον Αχιλλέα Νίκζα (ΕΠΣ Λάρισας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (70′ Πάνος), Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (82′ Τζιώρας), Κάσσος, Μιράντα (90+’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ίτσο, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης (46′ Πολίμος), Μπάτζιος, Παπάζογλου (86′ Φαζός), Θυμιάνης, Τσέλιος, Γκόμεζ, Γκινσάρι, Μονρόζ (56′ Δόρης), Ιμπραΐμι (77′ Διαμαντόπουλος).