«Θα είναι δυνατό παιχνίδι, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε» δηλώνει ο Γιώργος Τζοβάρας

Δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης, το μεσημέρι της Κυριακής (5/12, 14:45), για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των Θεσσαλών, Γιώργος Τζοβάρας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, όπως και κάθε αναμέτρηση που δίνουμε, είτε είναι για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο και το αντιμετωπίσαμε με την απαραίτητη σοβαρότητα. Κυριαρχήσαμε, καθ’ όλη τη διάρκειά του, αλλά δεν ήρθε το γκολ που ψάχναμε. Τέτοια παιχνίδια, συνήθως, κρίνονται σε 1-2 φάσεις κι έτσι έγινε. Μαθαίνουμε από τα όποια λάθη μας και προχωράμε, ευελπιστούμε, στο επόμενο παιχνίδι, στο Αγρίνιο, να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε, με αισιοδοξία και συγκέντρωση.

Όσον αφορά το ερχόμενο ματς με την Ξάνθη, είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, αλλά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά, όλη η ομάδα έχει βρει έναν αρκετά καλό ρυθμό. Τα παιχνίδια είναι πολλά κι απανωτά, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, κοιτάμε να κάνουμε καλή δουλειά στην προπόνηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος μας θα επιστρέψει στο γήπεδο, οι φίλοι της ομάδας μας είναι ένα επιπλέον “όπλο” για εμάς, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και, πιστεύω, πως όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά και καλή προσπάθεια, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».