Γ’ Εθνική: Τα βλέμματα σε Αλεξανδρούπολη, Κουτσό, Αξιούπολη και Δράμα (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με σημαντικούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής για τις ομάδες της Θράκης συνεχίζεται 1ος ομιλος της Γ’ Εθνικής.

Σε αυτήν εχουμε σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια με τους αγώνες σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Δράμα να ξεχωρίζουν στο προγραμμα.

Στο Κουτσό της Ξάνθης για μια ακλομη αγωνιστική την ίδια σχεδόν ώρα ο Αρης Αβάτου αγωνίζεται ίδια ώρα με τον ΑΟΞ με διαφορά λίγων χιλιομέτρων μεταξύ τους, ενώ θα έπρεπε να μεταφέρει τον αγώνα του Σάββατο. Ο ελλιπής Αρης και χωρίς τους επιθετικούς του Γκέκα, Σαρηγιαννίδη και Μελισσόπουλο αλλά ακόμα πρωτοπόρος Αρης Αβάτου (12 βαθμούς) παρά την ήττα από την Αλεξανδρούπολη, σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι φιλοξενεί τον Θερμαικό (6 βαθμούς) του Κομοτηναιου Χρήστου Παχούμη.

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα με τους μπουκ να θεωρούν μεγάλο φαβορί τους Ξανθιώτες (1,65-2,95-5,8), ωστόσο είναι ερωτηματικό ποιους θα χρησιμοποιήσει στην επίθεση ο Κώστας Μπεδρελής. Εντός έδρας ο Αρης έχει σε 3 αγώνες, 2 νίκες και 1 ήττα με τέρματα 7-3, ενώ η ομάδα της Θέρμης σε 2 αγώνες έχει 2 ήττες με τέρματα 3-7. Ωστόσο έχει καλή ψυχολογία μετά το 3-0 με το Ορφάνι.

Στην Αλεξανδρούπολη η τοπική ομάδα (10 βαθμούς) έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον φιλόδοξο για τον τίτλο Πανδραμαικό (11 βαθμούς). Η Αλεξανδρούπολη έχει 4 ματς αήττητη με τρεις νίκες και θέλει να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία κόντρα στους Δραμινούς (1-0). Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν 3/3 εκτός έδρας με τέρματα 8-0 και είναι φαβορί στις στοιχηματικές (4,9-2,75-1,8).

Στην Αξιούπολη Κιλκίς η Αναγέννηση Πλαγιάς (6 βαθμούς) αλλάζει για μια ακόμη φορά έδρα μετά το Κιλκις και το Πολύκαστρο. Εκεί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι φιλοξενεί τον Ορφέα Ξάνθης που από πρωταθλητής είναι πρωτος υποψήφιος για υποβιβασμό. Οι Μακεδόνες έχουν 3 σερί ήττες ώστοσο είναι φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ (1,93-2,95-3,85), αφού και οι Ξανθιώτες έχουν ηττηθεί 4 σερί φορές.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Απόλλων Παραλιμνίου (2,55-2,95-2,6), Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σοχού (2,18-2,7-3,45) και Δόξα Δράμας – Αγροτικός Αστέρας (2,65-2,72-2,67) δεν υπάρχουν φαβορί όπως φαίνεται στον στοιχηματισμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Άρης Αβάτου – Θερμαϊκός Θέρμης
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Απόλλων Παραλιμνίου
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Πανδραμαϊκός
Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σοχού
Δόξα Δράμας – Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Πλαγιάς – Ορφέας Ξάνθης