Super League: Άστραψε και βρόντηξε με εξάρα ο Ράσταβατς κόντρα σε Γκουτσίδη και Ατρόμητο

Με το εντυπωσιακό 6-2 επικράτησε ο Αστέρας στην Τρίπολη του Ατρόμητου στο πλάισιο της 11ης αγωνιστική της Super League.

Mόλις στο 7′ οι Αρκάδες πήραν κεφάλι στο σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Σόνι για το 1-0, που έλυσα τα πόδια των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς.

Στο 20 ήρθε και το δεύτερ γκολ, αφού ο Ριέρα τροφοδότησε τον Καρμόνα, ο δεξιός μπακ του ξαναπέρασε τη μπάλα κι εξτρέμ του Αστέρα με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαννιώτη για το 2-0 πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Γκουτσίδη που επέστρεψε από την περιπέτεια με τον κορονοϊό και κάθησε στον πάγκο συνέχισαν να είναι ασύνδετοι. Στο 37′ το πλασέ του Σονί μπλόκαρε ο Γιαννιώτης, όχι όμως και το υπέροχο σουτ που επιχείρησε στο 41′ έξω από την περιοχή, πάλι με το αριστερό. Το 3-0 ήταν γεγονός, σε τέσσερις τελικές του Αστέρα μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Ατρόμητος με πολλά αμυντικά προβλήματα και με αδυναμία παραγωγής φάσεων απείλησε στο 44′ με σουτ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή και δεξιά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώτο μισό θα ολοκληρωθεί με το εξαιρετικό 3-0 του Αστέρα, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς με έναν απίθανο τρόπο. Ο Μουνίθ έπιασε ένα φοβερό σουτ στο 45′ με τη μπάλα μα καρφώνεται στα δίχτυα του Τσιφτσή για το 3-1 της ανάπαυλας.

Στο 65′ και πάλι ο Σονί πέρασε τη μπάλα κάθετα στον Ριέρα κι εκείνος με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Δύο λεπτά μετά, το ίδιο σκηνικό. Κάθετη πάσα του Σονί στο ίδιο σημείο, ο Ρεγκός έκανε το δεξί σουτ, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Παπαδόπουλου, «κρέμασε» τον Γιαννιώτη και κατέληξε στα δίχτυα για 5-1.

Ο Ατρόμητος όχι μόνο δέχτηκε πέντε γκολ, στο 80′ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Γκαλβάο είχε δεχτεί κίτρινη στο 54′, δέχτηκε άλλη μία στο 80′ επειδή σώριασε στο έδαφος τον Ριέρα και αποβλήθηκε. Αν και με παίκτη λιγότερο, οι Περιστεριώτες βρήκαν δεύτερο γκολ, με αριστερό σουτ του Κουλούρη έξω από την περιοχή, από πάσα του Μουνίθ, που διαμόρφωσε το 5-2. Ο Αστέρας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Ρεγκίς στο 90’+2′ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ολοκληρώσει το χατ τρικ και ό,τι δεν πέτυχε αυτός, το σημείωσε ο συμπατριώτης του Ριέρα με κεφαλιά από σέντρα του Βαλιέντε για το τελικό 6-2.