Ξεκρεμά παπούτσια και εντάσσεται στο ρόστερ του ΓΑΣ Κομοτηνή ο ιστορικός αρχηγός και νυν τιμ μάνατζερ της Εθνικής Νίκος Ζήσης

Αποστολή στο Νιουκαστλ: Τριαντάφυλλος Αραμπατζής

Ο Νίκος Ζήσης είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 με την Εθνική Ομάδα, της οποίας διετέλεσε αρχηγός ενώ εδώ και λίγες μέρες ανέλαβε καθήκοντα general manager της Εθνικής Ομάδας.

Στο ταξίδι της Εθνικής Ομάδας στο Νιουκαστλ για την αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ζήσης είναι ένα από τα πρόσωπα που τραβάνε τα βλέμματα. Σε αυτό είχε την ευκαιρία ωστόσο να μιλήσει με τον πρόεδρο του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννη Πεταλωτή και να επιβεβαιώσει τη… μεταγραφή του στην ομάδα της Ροδόπης.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Ο Ζήσης δέχτηκε πρόταση να… ξεκρεμάσει τα παπούτσια του και να λάβει μέρος με το ρόστερ των Παλαιμάχων του ΓΑΣ Κομοτηνή στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ της Κομοτηνής, το οποίο μετά από διακοπή πολών μηνών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πρόκειται να ξεκινήσει από το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η πρότασξ έγινε αποδεκτή, όπως επιβεβαίωσε ο Νίκος Ζήσης στο ThrakiSportS. Δεν θα έρθει βέβαια στα πρώτα παιχνίδια αλλά είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί την Θράκη προς Φεβρουάριο – Μάρτιο και να δώσει έτσι το παρών σε κάποιους αγώνες, δίνοντας αίγλη με την παρουσία του στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά της Κομοτηνής.

Ο Νίκος Ζήσης θα ενισχύσει την ομάδα των Παλαιμάχων του ΓΑΣ Κομοτηνή και φυσικά θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος. Ηδη μάλιστα το όνομά του νυν τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας περιελήφθη στο ρόστερ των Παλαιμάχων του ΓΑΣ Κομοτηνή, που δόθηκε μετά από αυτήν την συμφωνία στη δημοσιότητα. Εκεί θα υπάρξει συμπαίκτης με τον πρόεδρο του ΓΑΣ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννη Πεταλωτή…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.