Ενθουσιασμός στον Θεσπρωτό για τη φιλοξενία στην Ξάνθη αλλά κυρίως στον Αστέρα της Αλεξανδρούπολης

Μπορεί ο Θεσπρωτός να ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός όχι μόνο για την εμφάνιση απέναντι στο φαβορί του ομίλου αλλά και για την φιλοξενία που βρήκε η ομάδα στην Θράκη.

Πέρα από όσα έγιναν στα Πηγάδια και για τα οποία εξέδωσε επίσημη ανακοινωση η ΠΑΕ Θεσπρωτός ευχαριστώντας αυτήν της Ξάνθης, ιδίως οι παίκτες του Θεσπρωτού έχουν να λένε για την παρουσία τους στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Οπως έγραψε από το Σαββατο το ThrakiSportS, η ομάδα της Ηγουμενίτσας δεν διανυκτέρευσε στην Ξάνθη ή στην Καβάλα αλλά ήρθε στον Εβρο για να περάσει το βράδυ της, μετά από σχετικό αίτημα του Εβρίτη μεγαλομετόχου της ομάδας.

Η κίνηση αυτή του Αραμπατζάκη αρχικά μπορεί να σχολιάστηκε από κάποιους αρνητικά, λόγω της ταλαιπωρίας του πήγαινε – έλα από την Ξάνθη στην Αλεξανδρούπολη αλλά εν τέλει άφησε άπαντες ικανοποιημένους με τις παροχές.

Η ομάδα έμεινε στον Αστέρα, ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Θράκης και αυτή η εμπειρία άρεσε ιδιαίτερα τελικά στους παίκτες που ήταν όλο χαμόγελο στην διάρκεια της παραμονης τους στο ξενοδοχείο αυτό.

Διπλή και η χαρά του Εβρίτη παράγοντα όμως, που αφενός διαφήμισε τον τόπο του στην ομάδα του, αφετέρου μέσω αυτής της κίνησης βοήθησε και την οικονομία της πόλης, που λόγω πλέον της απουσίας ομάδων στα μεγάλα πρωταθλήματα έχει χάσει πολλά λεφτά από αυτού του είδους τον αθλητικό τουρισμό που διέθετε στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν…