Β’ Εθνική: Νικηφόρο πέρασμα… πρωτιάς της Ροδόπης ’87 από τα Γρεβενά

Στην κορυφή της βαθμολογίας στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών παρέμεινε η Ροδόπη ’87 καθώς έφυγε νικήτρια με 0-2 από το Ενωσιακό Γήπεδο Γρεβενών το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα γκολ της ομάδας της Κομοτηνής ήρθαν ένα σε κάθε ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 31′ με την Μπαμπαλή και στο 76′ με την Ραϊνάκη και κάπως έτσι ήρθε εύκολα και επαγγελματικά η νίκη απέναντι στην Σειρήνα.

Σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ έχασαν ακόμα η Κατσιγιάννη στο 53′ που έκανε σουτ από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, η Μπαμπαλή στο 60′ τετατετ που έδιωξε σωτηρία η τερματοφύλακας, η Ραϊνάκη στο 62′ κεφάλια άουτ και στο τέλος η Γιαννακοπούλου που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση στο σουτ της Ηλιάδη αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

Επόμενη παιχνίδι για την ομάδα της Κομοτηνής στις 5 Δεκεμβρίου, όταν θα φιλοξενήσει τον Βόλο 2004

ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χανταβας): Τσαρτσαράκη, Παπανίκου, Στεργιούλα, Αγγελίδου, Κοραβού (75′ Ισπογλιδου), Μποζιάρη, Δρακάκη, Αμαραντιδου (82′ Καλέσογλου), Λεττα (54′ Παππά), Βλάχου, Αποστολίδου.
ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά (80′ Μπίτσεβα), Ηλιάδη, Δήμου, Ραινάκη, Κατσιγιάννη (85′ Γεωργοπούλου), Γονατά, Μπαμπαλή (85′ Γιαννακοπούλου), Γιαμπούρη, Γοντζίδου (63′ Μπόζη), Καλαμπούκα (c)