ΕΣΠΕΘΡ: Στις Σέρρες την Κυριακή η Κ17 του ΑΟ Ορεστιάδας για ματς αρχικά προγραμματισμένο για… Μάρτη του 2022

Μπορεί το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΠΕΘΡ για αθλητές κάτω των 17 ετών να έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί εξ ολοκλήρου το 2022 με την 1η αγωνιστική να περιλαμβανει το ματς ΑΟ Σερρών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στις 16 Ιανουαρίου, ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί τελικά το πρώτο παιχνίδι αυτού του πρωταθλήματος.

Το παράδοξο είναι ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι των πρώτων αγωνιστικών, ούτε καν του πρώτου γύρου. Ο λόγος για την αναμέτρηση ΑΟ Σερρών – ΑΟ Ορεστιάδας που κανονικά και βάσει κλήρωσης θα διθεξαγόταν για την 3η αγωνιστική του β’ γύρου, αφού πρώτα οι δυο ομάδες είχαν παίξει στο “Νικος Σαμαρας”, με αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία το δεύτερο δεκαπενθήρο του Μαρτίου του 2022.

Γιατί αποφασίστηκε αυτό το ματς να διεξαχθεί τώρα; Επίσημη εξήγηση δεν υπάρχε αλλά ανεπίσημα μπορεί να γίνει αντιληπτό τι έχει συμβεί. Την Κυριακή στις 15:00 παίζουν στην Κοιλάδα Σερρών ο τοπικός ΑΟ και ο ΑΟ Ορεστιάδας για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ. Λογικά λοιπόν ζητήθηκε από τον ΑΟΟ η διεξαγωγή και της αναμέτρησης των Παμπαίδων για λόγους οικονομίας.

Ουσιαστικά με μια μεταφορά με λεωφορείο στο πιο μακρινό ταξίδι της σεζόν, θα μπορέσει η διοικηση να μεταφέρει και τις δυο ομάδες (ανδρών και παμπαίδων) για την διεξαγωγή των δυο παιχνιδιών, μεταξύ των ενάρξεων των οποίων υπάρχει διαφορά τεσσάρων ωρών. Το ματς των Ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 ενώ αυτό των Παμπαίδων για τις 19:00.