Γ’ Εθνική: Κόντρα Ξάνθης – Δράμας εις διπλούν, το πρώτο εντός έδρας τρίποντο ψάχνει η Αλεξανδρούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ενδιαφέροντα παιχνίδια και δυο Δραμινοξανθιώτικες κόντρες να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα. Δύσκολο εντός έδρας αγώνα δίνει η Αλεξανδρούπολη με τον Θερμαικό και ελπίζει στην τρίτη και φαρμακερή να πάρει το τρίποντο.

Ξεκινάμε από το γήπεδο της Δράμας όπου ο πρωτοπόρος και έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα ‘Αρης Αβάτου, στην πρώτη του αναμέτρηση στην ιστορία του κόντρα στην Δράμα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και την νίκη κόντρα στους μαυραετούς που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν καλύτεροι. η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έχει 3/3 μέχρι τώρα και παρά την έλλειψη φορ αφού απουσιάζουν οι Γκέκας και Ισπυρλίδης αλλά και ο Τσάπαρης θα παλέψει για βαθμό ή βαθμούς κόντρα στο μεγάλο όνομα της κατηγορίας. Ο Άρης έχει μέχρι τώρα 9 βαθμούς με ένα διπλό στον Σοχό, ενώ η Δόξα Δράμας 5, με μια ισοπαλία και μια νίκη στην έδρα της.

Στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Θερμαικό Θέρμης του Κομοτηναίου χαφ Χρήστου Παχούμη και θέλει να πάρει το πρώτο εντός έδρας της τρίποντο, ώστε να ανέβει στην βαθμολογία. Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς έχει 4 βαθμούς και κατεβαίνει πλήρης στον αγώνα με στόχο την νίκη, ενώ ο Θερμαικός την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τους 3 πρώτους του βαθμούς. Είναι η πρώτη φορά που συναντώνται στα γήπεδα οι δυο ομάδες.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο πρωταθλητής πέρυσι Ορφέας Ξάνθης έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στο εκ των φαβορί για την πρωτιά του ομίλου Πανδραμαικό. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και έχει μόλις 1 βαθμό αυτόν στην Δράμα με την Δόξα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ οι Δραμινοί 7 αφού την περασμένη αγωνιστική είχαν την πρώτη τους απώλεια κόντρα στον Σοχό. Ο Ορφέας δεν θα έχει σε αυτό το παιχνίδι τον τραυματία Χακή Τζαμπαζ και τους Κατρανίτσα και Πασχαλάκη, αλλά επιστρέφουν οι Νίκος Μελισσόπουλος και Μαυρόπουλος. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνολικά αναμέτρηση των δυο ομάδων (2 νίκες ο Ορφέας και μια ο Πανδραμιακός) και η τρίτη στην Ξάνθη με τις δυο ομάδς να έχουν από μια νίκη (0-2 πρόπερσι και 1-0 πέρυσι).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει στο πρόγραμμα το Καβαλιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Νέστο Χρυσούπολης που θα έχει ξανά στον πάγκο του τον Κυριακο Κετσιεμενίδη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, ενώ αμφίρροπο είναι και το Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι του Σοχού με τον Αγροτικό Αστέρα. Τέλος το πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση στο Κιλκίς με Θρακιώτικη τριάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Αλεξανδρούπολη FC – Θερμαϊκός Θέρμης
Νέστος Χρυσούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου
Αναγέννηση Πλαγιάς – Απόλλων Παραλιμνίου
Oρφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός
Εθνικός Σοχου– Αγροτικός Αστέρας