Οι πιθανοί αντίπαλοι των πρωταθλητών στις ΕΠΣ της Θράκης στα μπαράζ ανόδου με βάση τις μέχρι σήμερα βαθμολογίες

Καθώς έχει συμπληρωθεί στα περισσότερα τοπικά πρωταθλήματα το ένα τέταρτο της διαδρομής, σε οριμένα προσεγγίζουμε μάλιστα και το ένα τρίτο, έχει αξία σιγά σιγά να βλεπουμε τι συμβαίνει και στις μεγάλες κατηγορίες των ΕΠΣ της Ανατολικής Μακεδονίας δεδομένου ότι από φέτος επιστρέφει ο θεσμός των μπαράζ ανόδου.

Υπενιυμίζεται για όσους δεν το γνωρίζουν ότι μετά το τέλος των τοπικών πρωταθλημάτων δεν θα ανέβουν απευθείας οι πρωταθλητές στην Γ’ Εθνική όπως συνέβαινε τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια, αλλά θα γινουν μπαραζ σε Ανατολικη Μακεδονια και Θρακη. Απο τις 7 Ενώσεις, μόνον οι τρεις πρωτοι θα ανέβουν στη Γ’ Εθνική.

Μεταξυ τους θα κοντραριστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τους αγώνων οι πρωταθλητες απο τον Εβρο εως και την Μακεδονια, δηλαδή την Θεσσαλονίκη (από την τελευταία ενδέχεται να έχουμε τον δευτεαθλητή αντί για τον πρωταθλητή).

Με αυτήν την αφορμή, το ThrakiSportS ρίχνει μια ματιά στους αλλους 4 νομούς μετά τη Θράκη μας, ώστε να δούμε ποιοι προηγούνται στις εκεί βαθμολογίες και είναι υποψήφιοι αντίπαλοι των δικών μας πρωταθλητών σε ΕΠΣ Εβρου, Θράκης και Ξάνθης (την πορεία στις οποίες παρακολουθούμε έτσι κι αλλιώς εκτενώς μέσα ακόμα και από τις live μεταδόσεις του ThrakiSportS):

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (σε 6 αγωνες):
1. Ελευθερουπολη 15
2. Βυρων Καβαλας 13
3. Κεραυνος Ελευθερων 10
4. Αετος Ορφυνιου 9

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ (σε 3 αγωνες):
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
1. Ν Αμισος 9
2. Προσοτσανη 6
Β’ΟΜΙΛΟΣ
1. Καλαμπακι 5
2. Ξηροποταμος 4

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (σε 6 αγωνες):
1. Ηρακλής Αμμουδιας 16
2. Θρακικος Μητρουσιου 15
3. Ηρακλής Χειμαρου 14

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (σε 3 αγωνες):
Α’ ΟΜΙΛΟΣ Α1
1. Καμπανιακος 9
2. Ευοσμος 6
3. Ιωνικος 6
Β’ ΟΜΙΛΟΣ Α1
1. Ποσειδων Καλαμαριας 9
2. Επανωμη 7
3. Τριανδρια 6