Τραγική ειρωνεία με Πυλιανίδη! Καλούσε τους φοιτητές του για μάθημα με post την ώρα που έφευγε από τη ζωή…

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνολικά ο αθλητισμός της περιοχής θρηνούν από την περασμένη Τετάρτη την απώλεια του καθηγητή Κλασικού Αθλητισμού Θεόφιλου Πυλιανίδη.

Η είδηση έκασε σαν βόμβα το βράδυ της Τετάρτης, ιδίως στους φοιτητές του, οι οποίοι δεν γνώριζαν την περιπέτεια της υγείας που πέρναγε τις τελευταίες ημέρες και εξαιτίας της οποίας είχε διασωληνωθεί τις προηγούμενες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ώρα που ο Πυλιανίδης έφευγε από τη ζωή, στην επίσημη σελίδα του ΔΠΘ ανέβαινε μήνυμά του προς τους φοιτητές του, με το οποίο τους υπενθύμιζε ότι ξεκινούν ξανά τα μαθήματα και τους καλούσε την επόμενη μέρα σε αυτά.

Προφανώς, επειδή πάντοτε ήθελε ο ίδιος να ειναι τυπικός, είχε από μέρες προγραμματίσει να ανέβει το συγκεκριμένο post κάποια στιγμή την Τετάρτη, για να υπενθυμίσει στους φοιτητές του το μάθημα που είχαν μαζί την Πέμπτη. Χωρίς προφανώς να ξέρει την μοίρα που του είχε επιφυλάξει η ζωή.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε και πολλές απορίες τις πρώτες ώρες μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS με την θλιβερή είδηση. Εύλογο το ερώτημα: «Πως γίνεται να γράφετε ότι πέθανε και ότι ήταν μάλιστα διασωληνωμένος από μέρες αλλά την ίδια ώρα ο ίδιος να έχει αναρτήσει ότι περιμένε αύριο τους φοιτητές του για μάθημα;».

Είναι αλήθεια ότι λόγω και του προχωρημένου της ώρας, πολύ θα θέλαμε η είδηση να είναι ψευδής. Δυστυχώς όμως δεν ήταν. Το συγκεκριμένο ποστ κατέβηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν αναρτήθηκε και το ψήφισμα που ανακοίνωνε τον αδόκητο θάνατο του καθηγητή. Από τις στιγμές που θέλεις πραγματικά η είδηση που έχεις μεταφέρει να διαψευστεί. Αλλά δυστυχώς δεν διαψεύστηκε…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.