Super League 2: Με τηλεοπτική κάλυψη αλλά όχι από την ΕΡΤ το ντέρμπι ΟΣΦΠ Β’ – ΠΑΟΚ Β’ για την πρεμιέρα του ομίλου του ΑΟΞ

Θα υπάρχει τελικά τηλεοπτική κάλυψη του αγωνα Ολυμπιακός Β’-ΠΑΟΚ Β’ για την πρεμιέρα της Super League 2, δυο ομάδων που είναι αντίπαλοι του ΑΟΞ στον ίδιο όμιλο.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (6/11, 15:00) και θα φιλοξενηθεί στο «Ελ Πάσο», ωστόσο η μετάδοση δεν θα γίνει από την ΕΡΤ αφού ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Τον αγωνα θα καλύψει το One Channel, το αδελφάκι του Mega δηλαδή, ιδιοκτησίας και αυτό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το σχετικο δελτιο Τυπου εχει ως εξής:

Το ΟΝΕ Channel επιστρέφει δυναμικά στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις με τη μεγάλη αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της SuperLeague 2, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΠΑΟΚ Β’.

ToΣάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 15:00, η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης»τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιώργος Χελάκης.

Το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Νίκος Κώτσης και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της SuperLeague 2, συμμετέχουν οι δεύτερες ομάδες των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου και το ONE CHANNEL θα μεταδώσει το ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΠΑΟΚ Β’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΠΑΟΚ Β’
ΣΑΒΒΑΤΟ6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00