Μουντιάλ 2022: Πρώτη κλήση Γούτα στην Εθνική Ανδρών! Άλλες 2+2 Θρακιώτικες επιλογές από Φαν’τ Σχιπ για Ισπανία και Κόσοβο

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τις αναμετρήσεις με Ισπανία στις 11 και Κόσοβο στις 14 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Στις επιλογές του Φαν’τ Σχιπ είναι σταθερά ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος και ο Εβρίτης μέσος της Τραμπζονσπόρ, Μανώλης Σιώπης.

Επιπλέον, στις θέσεις των γκολπόστ μαζί με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο είναι οι δύο πρώην τερματοφύλακες του Πανθρακικού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Γιώργος Αθανασιάδης, ενώ για πρώτη φορά θα φορέσει το εθνόσημο ο πρώην σέντερ μπακ της Ξάνθης που πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Σίβασπορ, Δημήτρης Γούτας.

Αναλυτικά, οι επιλογές:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας Μπουχαλάκης Μανώλης Σιώπης Μάριος Βρουσάι Οδυσσέας Βλαχοδήμος Αλέξανδρος Πασχαλάκης Γιώργος Αθανασιάδης Θανάσης Ανδρούτσος Μανώλης Σάλιακας Παντελής Χατζηδιάκος Γιώργος Τζαβέλλας Δημήτρης Γούτας Δημήτρης Λημνιός Χρήστος Τζόλης Πέτρος Μάνταλος Βαγγέλης Παυλίδης Δημήτρης Γιαννούλης Τάσος Δουβίκας Κώστας Τσιμίκας Γιώργος Κυριακόπουλος Γεράσιμος Μήτογλου Δημήτρης Πέλκας Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας Ελλάδα-Ισπανία Ισπανία EUROPEAN QUALIFIERS 11 Νοε OAKA Ελλάδα-Κόσοβο EUROPEAN QUALIFIERS| 14 Νοε OAKA"