Β’ Εθνική: Εμφατική εμφάνιση για την Ροδόπη ’87 διπλασιάζοντας τις νίκες της

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα της Ροδόπης ’87 μετά την επικράτηση επί της Πανσερραϊκής για την τρίτη αγωνιστική της Β’ Εθνικής γυναικών.

Η ομάδα της Βίκυς Περιβολοπούλου παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο ξεπέρασε έναν ακόμα μια δυσκολία, αποδεικνύοντας πως κάτι καλό γίνεται φέτος έχοντας τον πήχη να έχει τεθεί ψηλά. Με δύο γκολ, το 1-0 στο 16′ από την Πατεράκη και στο 17′ το 2-0 από την Γαρυφαλλίδου μέσα σε 2 λεπτά πήρε το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος έχοντας καλή ψυχολογία και με το σκορ υπέρ της κατάφερε να φτάσει στο 3-0 με τη λόμπα της Μπαμπαλή στο 71ο λεπτό. Η Ηλιάδη στο 76′ έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε το απέκρουσε η Μανιάκα. Έτσι το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τις γηπεδούχες να κάνουν το δύο στα δύο.

Επόμενο παιχνίδι για την Ροδόπη ’87 που έχει κάνει και το ρεπό της ήταν προγραμματισμένο να είναι ο Aγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας. Από τη στιγμή που αποχώρησε όμως από το πρωτάθλημα ο αντίπαλός της αναμένεται την μεθεπόμενη να είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι ο ΑΟ Σειρήνα στις 21/11.

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Δήμου, Ραϊνάκη, Κατσιγιάννη (55′ Μπαμπαλή), Γεωργοπούλου (55′ Χουσεΐν), Πατεράκη, Γαρυφαλλίδου (78′ Ραχμανίδου), Σχίζα (63′ Γοντζίδου), Καλαμπούκα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ: Μανιάκα, Τιασίζογλου, Ρετζέπη, Νικολαίδου, Πλακίδου, Χαραλάμπους, Φραγκιαδάκη (55′ Παυλίδου), Ρωμανίδου (55′ Κυριακοπούλου), Γεωργιάδου, Αξιαρλή (81′ Θεοδοσία – Μαρία), Πανίδου.