Στο Σουφλί ο Ηλίας Κυριακίδης συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ

Ο Υπεύθυνος Διεύθυνσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Έβρου Σουφλίου συνεχίζοντας έτσι το… οδοιπορικό των επισκέψεων στις έδρες συνεργαζομένων συλλόγων της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Στο Σουφλί αναμένεται να βρεθούνε το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου ο υπεύθυνος του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, μαζί με τον προπονητή των τμημάτων της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιο Ορφανίδη.

Στις επισκέψεις εκτός Αττικής πραγματοποιούνται συναντήσεις με τους προπονητές και παρουσίαση σύμπτυξης των εισηγήσεων του Σεμιναρίου, συναντήσεις με τους εκπροσώπους της διοίκησης, προπονήσεις με τη συμμετοχή του Ηλία Κυριακίδη και σε όλες αξιολογήθηκε το προπονητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να δοθούν ξεχωριστές κατευθυντήριες γραμμές, αφού η εκπαιδευτική φιλοσοφία του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ δεν είναι οριζόντια αλλά «χαρτογραφεί» τις ανάγκες κάθε Ακαδημίας.

Ο Ηλίας Κυριακίδης κατάγεται από τον Προβατώνα Έβρου είχε ξαναβρεθεί στο Σουφλί πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού το διήμερο 1-2 Ιουνίου 2019, στο 4ο Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτρης Μπακιρτζής» (κεντρική φωτο) που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ακαδημία του Έβρου Σουφλίου με υπεύθυνο τον προπονητή Γιώργο Πετκιδη.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας:

Το προσεχές 2ημερο, 30 και 31-10-2021, η ακαδημίας μας θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον υπεύθυνο του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Κυριακίδη Ηλία, μαζί με τον προπονητή των τμημάτων της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ορφανίδη Στέλιο.